Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0

Με δύο γκολ από τα στόπερ του, τον Φυτανίδη και τον Ταυλαρίδη, ο Ατρόμητος νίκησε εύκολα 2-0 την Κέρκυρα στο Περιστέρι στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του.

Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0

H εικόνα του αγώνα

Ο Ατρόμητος δεν εντυπωσίασε, αλλά προφανώς δεν χρειαζόταν να το κάνει κόντρα σ' έναν εμφανώς αδύναμο αντίπαλο. Παίρνοντας την μπάλα στην κατοχή τους από το πρώτο...δευτερόλεπτο του αγώνα, οι γηπεδούχοι πίεσαν όχι όμως αρκούντως ικανοποιητικά για να δημιουργήσουν κλασικές φάσεις.

Η λύση όμως για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήρθε από τα στημένα. Το φάουλ του Επστάιν στο 26' έδωσε την ευκαιρία στον Φυτανίδη να γράψει το 1-0 και το κόρνερ του ίδιου παίκτη στο 31' πρόσφερε στον Ταυλαρίδη τη δυνατότητα να γράψει το 2-0 και να βάλει πρόωρο τέλος στο ματς.

Μιλάμε για τέλος από το ημίωρο αλλά δεν συνιστά υπερβολή. Η Κέρκυρα, έχοντας και σημαντικές απουσίες, ουδέποτε κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι αν εξαιρέσει κανείς την όντως καλή ευκαιρία με το σουτ του Ζουμπουλάκη στο 53'.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος δεν δυσκολεύτηκε ούτε στο ελάχιστο να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Ο Αναστόπουλος μάλιστα φρόντισε να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή του μετά το 75' (χρησιμοποίησε για πρώτη φορά και το νεοαποκτηθέντα Φάμπιο) για να χαλυβδώσει την ομάδα του και να την κρατήσει ψηλά.

MVP

Ποιος...Κούτσι; Ο Φυτανίδης. Ο Μακεδόνας στόπερ βρήκε δίχτυα για τρίτη φορά φέτος και άνοιξε το δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη. Πρώτος σκόρερ των Περιστεριωτών ο πρώην στόπερ του Αστέρα Τρίπολης.

Kλειδί αγώνα

H ευστοχία του Ατρομήτου που ευτύχησε να σκοράρει στις δύο πρώτες προσπάθειές του προς την εστία και η χαρακτηριστική αδυναμία της Κέρκυρας να αντιδράσει αποτελεσματικά.

Aδύναμος Κρίκος

Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς έπαιξε ο Ακης Μάντζιος, και όμως είδε την ομάδα του να δέχεται δύο γκολ από στημένα.

Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0

To live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK