Aτρόμητος σημαίνει φέτος... one man show!

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στο Περιστέρι, να σκοράρει, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο Περιστέρι και πήρε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πέρυσι ήταν ο Αμρ Ουάρντα που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και αποδείχτηκε λίρα εκατό για τον Ατρόμητο καθώς ο Αιγύπτιος ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός και κατάφερε με τα γκολ και τις ασίστ του να οδηγήσει την ομάδα του Περιστερίου στην πρώτη πεντάδα και στην Ευρώπη.

Φέτος, δεν αποκλείεται η ίδια γλυκιά ιστορία για την ομάδα των Δυτικών Προαστιών να επαναληφθεί με έναν ακόμα παίκτη που ήρθε από τον "Δικέφαλο του Βορρά" ως δανεικός για έναν χρόνο: τον Ευθύμη Κουλούρη.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 22χρονος διεθνής φορ ήταν εκείνος που με δύο γκολ στην πρεμιέρα χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και μετά το "διάλειμμα" που έκανε την Ξάνθη για την 2η αγωνιστική (0-0) επέστρεψε στα γκολ, πετυχαίνοντας το μοναδικό της αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς έχοντας τον Μάντσο σε ρόλο πρώτου βιολιού στον άξονα ωστόσο τα γκολ δεν ήρθαν καθώς Ουμπίδες και Ενσικουλού απώλεσαν ευκαιρίες, με αποτέλεσμα η αγωνία να μείνει ως το φινάλε.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν "πλήρωσαν" όμως το εύθραστο σκορ καθώς η Λαμία τους απείλησε ελάχιστα (έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη στο 58'), με τη μοναδική μεγάλη φάση της να... σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μέγερι στο 85', με την εκτέλεση φάουλ του Σκαρντοβέλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (71' Ούμπιδες), Σάκιτς, Βασιλακάκης (78' Κωτσόπουλος), Ενισκουλού, Ούγκραϊ (60' Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης (38' Καρυπίδης), Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπερτόγλιο, Καραγκούνης (62' Επστάιν), Καραμάνος (70' Σκόνδρας), Μπαράλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK