ΑΤΥΧΙΑ: Σοβαρός τραυματισμός για Κολοβό!

Λίγο μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λόκερεν ο Δημήτρης Κολοβός τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών!

ΑΤΥΧΙΑ: Σοβαρός τραυματισμός για Κολοβό!

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ματς μάλιστα που είχε προηγουμένως πετύχει γκολ!

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται δανεικός στη Μαλίν από τον Ολυμπιακό, στο 25' έκανε το 2-0 για την ομάδα του κόντρα στην Λόκερεν, αλλά δύο λεπτά αργότερα μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιώργο Γκαλίτσιο, έπεσε άτσαλα στο χορτάρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει το γόνατό του. Αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της Μαλίν να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών συνδέσμων.

ΑΤΥΧΙΑ: Σοβαρός τραυματισμός για Κολοβό!

Την Δευτέρα (20/2) θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς, αλλά σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο τότε ο Κολοβός θα έχει πάθε ρήξη χιαστών για δεύτερη φορά στην καριέρα του (η πρώτη με τη φανέλα του Πανιωνίου) σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Πραγματικά είναι κρίμα γιατί τη φετινή σεζόν έδειχνε να πατάει πολύ καλά και είχε σε 27 συμμετοχές με τη Μαλίν 5 γκολ και 3 ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα, ενώ άλλο ένα τέρμα είχε πετύχει στο κύπελλο.

Δείτε το τέρμα του Έλληνα άσου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK