Ο Γκουαρδιόλα δεν ξέρει τι θα γίνει με Αγουέρο

Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του, πως δεν είναι σίγουρος για το αν ο Αγουέρο θα παραμείνει στην ομάδα μετά το τέλος αυτής της σεζόν.

Ο Γκουαρδιόλα δεν ξέρει τι θα γίνει με Αγουέρο

"Τροφή" στις φήμες που υπάρχουν γύρω από το μέλλον του Σέρχιο Αγουέρο έδωσε με συνέντευξή του στo Sky Sports, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός όταν ρωτήθηκε αν φοβάται ότι ο Αργεντινός θα φύγει στο τέλος της σεζόν απάντησε πως " ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να βρεις κορυφαίους σκόρερ. Δε θέλω να τον πουλήσω, θέλω να μείνει για πολύ καιρό. Θα ήθελα να παραμείνει, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν".

Ο Αργεντινός στράικερ που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, έχει σκοράρει για τη Σίτι 154 φορές από το 2011 που υπέγραψε στην ομάδα, ενώ φέτος έχει βρει τα δίχτυα 18 φορές.

Σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα ο λόγος που δεν έπαιξε στα τελευταία δύο παιχνίδια είναι επειδή " ο Λερόι Σανέ, ο Γκάμπριελ Χεσούς και ο Ραχίμ Στέρλινγκ παίζουν εκπληκτικά. Είναι ένας κορυφαίος παίχτης και είναι σημαντικός για να πετύχουμε τους στόχους μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK