Αβεβαιότητας συνέχεια

Οι συνεχείς αναβολές στην ημέρα άφιξης του Δημήτρη Χούλη από την Αθήνα (άγνωστο το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη) παρατείνει την αβεβαιότητα στον Ηρακλή. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου ευχάριστη αφού ότι το ταμείο είναι μείον.

Αβεβαιότητας συνέχεια
Οισυνεχείς αναβολές στην ημέρα άφιξης του Δημήτρη Χούλη από την Αθήνα (άγνωστο το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη) παρατείνει την αβεβαιότητα στον Ηρακλή. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου ευχάριστη αφού ότι το ταμείο είναι μείον. Παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό είναι απλήρωτο και δύσκολα θα γίνουν πληρωμές ενώ ακόμα δεν τακτοποιήθηκε η οφειλή προς το ΙΚΑ με αποτέλεσμα να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα η ΠΑΕ Ηρακλής, ασφαλιστική ενημερότητα (συνεπώς παραμένει χωρίς δελτίο ο Κατεργιαννάκης).

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει γνωστό και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που διενεργούν έλεγχο στα βιβλία της εταιρίας. Το πόρισμα αυτό περιμένει και η διοίκηση της ΠΑΕ για να τοποθετηθεί επίσημα.

Ένα άλλο ανοιχτό θέμα είναι αυτό των μετοχών. Ο Χούλης επιθυμεί να τις αποκτήσει όμως η ΕΕΑ αρνείται πεισματικά να εγκρίνει τη μεταβίβαση προς αυτόν. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Σταματιάδης θα επιδιώξει τις προσεχείς ημέρες συναντήσεις τόσο με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό όσο και με τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Κωσταντίνο Παπαλάκη, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος πριν κατατεθεί νέο αίτημα από το Δημήτρη Χούλη.

Μέσα σε όλα αυτά, οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη (θα τοποθετηθεί την Παρασκευή γραπτώς για το παιχνίδι με την Ξάνθη), προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Ξάνθη. Οι κυανόλευκοι που έχουν μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά καλούνται να διεκδικήσουν βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Ξάνθη.

Στα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό του Ηρακλή λογίζεται η ένταξη του Σνάουτσερ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Μπαρκ Σεγκιρί, ο οποίος την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα της Δευτέρας είναι φυσικά και η επιστροφή του Σάκη Πρίττα στην Ξάνθη, αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK