Aξίζουν μεγαλύτερης προσοχής

Aξίζουν μεγαλύτερης προσοχής
Aτρόμητος

Ο Ατρόμητος κοιτάει στο μέλλον και θέλει να έτοιμος να το αντιμετωπίσει. Ο Παράσχος ξέρει καλά ότι όταν χρειαστεί βοήθεια, οι πιτσιρικάδες της ομάδας θα του τη χαρίσουν απλόχερα. Το θέμα είναι να τους πιστέψει και να τους δώσει ευκαιρίες.


1. Κώστας Ανδριόλας

Hμερομηνία γέννησης: 01/05/1985
Θέση: Τερματοφύλακας

Οι ειδικοί μιλούν για ένα μεγάλο ταλέντο. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων έζησε δύο χρόνια στη σκιά του Εμπεντε ενώ φέτος ο Παράσχος προτιμά για βασικό τον Μιχαηλίδη. Ο Ανδριόλας έχει πλούσιο σωματικά προσόντα και καλό ρεφλέξ αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καθημερινά προπονείται με τον Βασίλη Αλεξούδη (προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας) ο οποίος θεωρείται εξπέρ στη δουλειά του. Όταν θα του δοθούν ευκαιρίες θα αποδείξει την αξία του.

2. Στέργιος Μαρίνος

Hμερομηνία γέννησης: 17/09/1987
Θέση: Επιθετικός

Όταν οι άνθρωποι τον απόκτησαν τον προηγούμενο Ιανουάριο, δεν δίσταζαν να εκφράζουν την απόλυτη ικανοποιήσή τους. Ο 18χρονος επιθετικός είχε σπάσει τα κοντέρ στο τοπικό πρωτάθλημα της Κω με τη φανέλα του Ασκληπιού και οι άνθρωποι του Ατρομήτου (τότε Χαλκηδόνας) έδωσαν μάχη για να του αποσπάσουν την υπογραφή. Εχει άριστες προδιαγραφές αλλά φυσικά ελάχιστη εμπειρία.

3. Θανάσης Παπαγεωργίου

Hμερομηνία γέννησης:09/05/1987
Θέση: Αμυντικός

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον 18χρονο αμυντικό, πρώην παίκτη του Ηρακλή Χαλκίδας. Ταλέντο, διεθνής με την Εθνική Νέων αλλά προς το παρόν στα υπ’ όψιν του Παράσχου. Περιμένει τις ευκαιρίες του.

4. Παναγιώτης Κόρμπος

Ημερομηνία γέννησης:11/09/1985
Θέση: Αμυντικός μέσος

Οσκαρ ατυχίας πρέπει να πάρει ο 20χρονος μέσος του Ατρομήτου. Μόλις επανήλθε από σοβαρή επέμβαση στους χιαστούς, έπαθε την ίδια ακριβώς ζημιά στο ίδιο πόδι. Το νέο χειρουργείο θα τον πάει τρεις μήνες πίσω αλλά είναι από τους παίκτες που ο Παράσχος εμπιστεύεται από πέρυσι κιόλας (14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα). Με το καλό όταν επιστρέψει γερός, θα χτυπήσει εντεκάδα.

5. Αποστόλης Ανδρούτσος

Hμερομηνία γέννησης: 26/07/1989
Θέση: Τερματοφύλακας

Είναι γεγονός. Σε ρόστερ ομάδας Α’ Εθνικής υπάρχει παίκτης γεννημένος τον Ιούλιο του 1989(!). Αξίζει να τον αναφέρουμε μόνο για αυτό τον λόγο. Φυσικά δεν έχει συμμετοχή στην κατηγορία και φυσικά προέρχεται από τους ερασιτέχνες της Χαλκηδόνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK