Αυστραλία: Οι 23 "εκλεκτοί" για τα μπαράζ με Ουρουγουάη

Το όνομα του Κρεγκ Μουρ απουσιάζει μονάχα απο τη λίστα των παικτών που θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την Εθνική Αυστραλίας στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τεχνικός των "καγκουρό", Γκους Χίντινκ ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για τους δύο αγώνες με την Ουρουγουάη, στις 12 Νοεμβρίου στο Μοντεβίδεο και τέσσερις ημέρες αργότερα στο Σίδνεϊ.

Αυστραλία: Οι 23 "εκλεκτοί" για τα μπαράζ με Ουρουγουάη

Το όνομα του Κρεγκ Μουρ απουσιάζει μονάχα απο τη λίστα των παικτών που θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την Εθνική Αυστραλίας στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τεχνικός των "καγκουρό", Γκους Χίντινκ ανακοίνωσε την 23μελήαποστολή για τους δύο αγώνες με την Ουρουγουάη, στις 12 Νοεμβρίου στο Μοντεβίδεο και τέσσερις ημέρες αργότερα στο Σίδνεϊ.

Ο Μουρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και μεταγράφηκε στη Νιουκάστλ και θα απουσιάσει από το σπουδαίο ραντεβού της εθνικής ομάδας της χώρας του.

"Επιλέξαμε μία ομάδα ευπροσάρμοστη η οποία θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες των δύο αγώνων. Αυτό είναι το σημαντικότερο σε αυτές τις αναμετρήσεις. Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Ως πέμπτη καλύτερη ομάδα στη Λατινική Αμερική, η Ουρουγουάη αποτελεί μία σημαντική ποδοσφαιρική δύναμη παγκοσμίως", δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της αυστραλιανής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ανάμεσα στους 23 "εκλεκτούς" συμπεριλαμβάνεται ο άσος της Λίβερπουλ, Χάρι Κιούελ, παρά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ ο μοναδικός παίκτης της αποστολής που αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα της χώρας, είναι ο επιθετικός, Αρτσι Τόμπσον.

Πλέον, το μόνο που μένει να κάνει ο Γκους Χίντινκ είναι να ανακοινώσει ποιος θα είναι αυτός που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, απόντος του Μουρ. Πάντως, τον πρώτο λόγο φαίνεται πως έχει ο στράικερ της Μίντλεσμπρο, Μαρκ Βίντουκα.

Συνοπτικά η αποστολή της Αυστραλίας:

Τερματοφύλακες: Αντε Κόβιτς (Χάμαρμπι), Ζέλικο Κάλατς (Μίλαν), Μαρκ Σβάρτσερ (Μίντλεσμπρο)
Αμυντικοί: Μπρετ Εμερτον (Μπλάκμπερν), Σταν Λαζαρίδης (Μπέρμιγχαμ), Λιούμπο Μιλίτσεβιτς (Τουν), Λούκας Νιλ (Μπλάκμπερν), Τόνι Πόποβιτς (Κρίσταλ Πάλας), Μάικλ Τβάιτ (Νασιονάλ Βουκουρεστίου), Τόνι Βίντμαρ (Μπρέντα)
Μέσοι: Μάρκο Μπρεσιάνο (Πάρμα), Τιμ Κάχιλ (Εβερτον), Αχμαντ Ελριχ (Φούλαμ), Βινς Γκρέλα (Πάρμα), Τζόελ Γκριφθς (Ξαμάξ), Χάρι Κιούελ (Λίβερπουλ), Γιόσιπ ΣΚόκο (Γουίγκαν), Λουκ Γουίλκσαϊρ (Μπρίστολ)
Επιθετικοί: Τζον Αλοίζι (Αλαβές), Σκοτ Τσίπερφιλντ (Βασιλεία), Τζέισον Κουλίνα (Αϊντχόφεν), Αρτσι Τόμπσον (Μέλμπουρν), Μαρκ Βίντουκα (Μίντλεσμπρο).




News 24/7

24MEDIA NETWORK