Αυτά είναι λεφτά: 358.00 ευρώ για μία φανέλα!

Η επιλογή της Γιουβέντους να τιμήσει τα 120 χρόνια ιστορίας με μία ρετρό φανέλα αποδείχτηκε άκρως πετυχημένη έμπνευση αφού έγιναν... ουρές για την απόκτησή της.

Αυτά είναι λεφτά: 358.00 ευρώ για μία φανέλα!

Την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου η Γιουβέντους συμπλήρωσε 120 χρόνια ζωής και τα γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο αφού στον αγώνα της περασμένης Κυριακης κόντρα στην Μπενεβέντο οι παίκτες του Αλέγκρι φόρεσαν μία ιδιαίτερη ασπρόμαυρη εμφάνιση: καθαρή από διαφημίσεις, χορηγούς και σύμβολα, με λάστιχο στη λαιμόκοψη και στο μανίκι!

Η ιδέα αυτή, πέρα από το "ρομαντικό" που περιλαμβάνει αποδείχτηκε και εξαιρετικά κερδοφόρα, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τορινέζικης εφημερίδας "Tuttosport" για τη συλλεκτική φανέλα των 120 ετών μαζεύτηκαν μέσα σε 6 ημέρες 358.000 ευρώ στα ταμεία των πρωταθλητών Ιταλίας!

"Τεράστια η εισπρακτική επιτυχία για την εμφάνιση που φόρεσαν την Κυριακή οι μπιανκονέρι με την ευκαιρία της επετείου. Κόστιζε 180 ευρώ, υπάρχει κάποιος που είναι διατεθειμένος να την αγοράσει στο διαδίκτυο με 500 ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Αυτά είναι λεφτά: 358.00 ευρώ για μία φανέλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK