Αυτά είναι τα ματς που χάνει ο λαβωμένος Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς επέστρεψε τραυματίας από την εθνική Σερβίας και τίθεται off για τις δύο πρώτες μάχες στο Champions League. Διαβάστε για τα ματς που δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Χάσι.

ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Τρίτης ήταν ονειρεμένο για την Σερβία καθώς με τη νίκη στο Δουβλίνο επί της Ιρλανδίας έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο για τον Γιάγκος Βούκοβιτς δεν κύλησαν όλα όπως θα ήθελε.

Και αυτό γιατί επέστρεψε με ενοχλήσεις στο πόδι από τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τη διάγνωση να λέει "θλάση στον οπίσθιο μηριαίο" και είναι έτσι υποχρεωμένος να απέχει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 29χρονος Σέρβος μπακ θα χάσει την πρεμιέρα των Πειραιωτών στους ομίλους του Champions League με αντίπαλο την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αλλά και τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Τορίνο με την Γιουβέντους, τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός), καθώς και αυτό του Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποχή του για 3-4 εβδομάδες και πλέον μένει να δούμε ποιους θα εμπιστευτεί ο Χάσι για να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα, σε μία περίοδο που έρχονται ματς ανά 3-4 ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK