Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Το πρώτο στάδιο της φάσης των "16" του Champions League ολοκληρώθηκε με πολλές εκπλήξεις, μεγάλα σε έκταση σκορ, αλλά και τρομερά τέρματα. Ποιο να πρωτοδιαλέξεις; Επειδή η επιλογή για το καλύτερο είναι εξαιρετικά δύσκολη χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Δείτε τα και πάρτε μέρος στην ψηφοφορία.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Κανέναν δεν άφησαν ασυγκίνητο οι πρώτες αναμετρήσεις του Champions League για τη φάση των "16". Από ποιο ματς να ξεκινήσεις;

Από την τεράστια νίκη με 5-0 της Λίβερπουλ στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο; Από την... ισοπέδωση της Παρί στο "Μπερναμπέου" με 3-1 από την Ρεάλ; Από το σούπερ ντέρμπι μεταξύ Τσέλσι και Μπαρτσελόνα που άφησε τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς;

Από τα γκολ που επιτεύχθηκαν στα πρώτα ματς της φάσης των "16" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα πέντε καλύτερα, καθώς το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Με τη βοήθεια όμως της NISSAN και του GOAL of THE WEEK, η δουλειά έγινε ευκολότερη.

Ας τα πάρουμε όμως χρονικά για να δούμε τα πέντε καλύτερα. Ούτε δύο λεπτά δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν στην αναμέτρηση του Τορίνου μεταξύ της Γιουβέντους και της Τότεναμ και ο Ιγκουαΐν πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα, πιάνοντας το σουτ μετά από γέμισμα πριν καν μπάλα σκάσει στο έδαφος!

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Ένα τρομερό γκολ από τον Αργεντινό φορ της Γιούβε που σίγουρα θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο της εβδομάδας. Τι λέτε όμως για εκείνο που πέτυχε ο Ιλκάι Γκιντογάν στο ματς της Σίτι με τη Βασιλεία; Με σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα εκεί που αντίπαλος κίπερ δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό;

Και μιας και μιλάμε για μακρινά σουτ, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην γκολάρα (γιατί τέτοια ήταν) του Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ κόντρα στην Πόρτο εκτός έδρας. Ο άσος της ομάδας του Κλοπ έκανε αρκετά χιλιόμετρα στο γήπεδο, άλλαξε υπέροχα την μπάλα και όταν την ξαναπήρε, με μια... βολίδα την έστειλε στα δίχτυα.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Φαίνεται πως τα γκολ με σουτ εκτός περιοχής είχαν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα. Θυμάστε εκείνο του Γουίλιαν με το οποίο η Τσέλσι άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο; Ο Βραζιλιάνος μετά τα δύο δοκάρια που είχε στην αναμέτρηση, ευτύχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

Και κλείνουμε με το σούπερ χτύπημα φάουλ του Φρεντ στο ματς της Σαχτάρ με τη Ρόμα (2-1). Ο ποδοσφαιριστής της ουκρανικής ομάδας, από δύσκολη θέση εκτέλεσε απευθείας και έστειλε την μπάλα, πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το κορυφαίο γκολ της εβδομάδας.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Εμείς διαλέξαμε το TOP-5. Το μπαλάκι τώρα όμως περνάει στο χέρι σας. Και πρέπει να κάνετε κάτι ακόμα δυσκολότερο. Να δείτε τα γκολ (αυτό είναι το εύκολο της υπόθεσης), αλλά και να ψηφίσετε το καλύτερο "ΓΚΟΛ της Εβδομάδας".

Αλλά για κάθε δύσκολη αποστολή, υπάρχει και η ανάλογη επιβράβευση. Έτσι και η NISSAN, ψηφίζοντας το GOAL of THE WEEK σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για πλούσια δώρα!

Εσύ ποιο θα ψηφίσεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK