Αυτά θέλει να δει ο Σπανός την Κυριακή. Αλλιώς...

Ο απογοητευμένος Γιώργος Σπανός δεν αποκλείει τίποτα εφόσον ο αγώνας με τον Παναιτωλικό δεν κυλήσει όπως θα πρέπει.

Αυτά θέλει να δει ο Σπανός την Κυριακή. Αλλιώς...

Το γεγονός που προβλημάτισε -και ενόχλησε είναι η αλήθεια- τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης του Ατρομήτου στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ δεν ήταν τόσο η ήττα όσο η εμφάνιση.

Η ομάδα, μετά από σχεδόν 2,5 μήνες προετοιμασίας, παρουσιάστηκε αρκετά κατώτερη των περιστάσεων χωρίς να είναι σε θέση να δημιουργήσει φάσεις, πέρα από τα στημένα. Αμυντικά ήταν επίσης εξαιρετικά ευάλωτη.

Υπό αυτό το πρίσμα ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός επιθυμεί να δει βελτίωση στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τον ενδιαφέρει σαφώς και το αποτέλεσμα, αλλά θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει πράγματα στο χορτάρι, να είναι ανταγωνιστική, να έχει παίκτες-μαχητές, κοινώς να το παλέψει και να ιδρώσει τη φανέλα.

Αν δεν το δει αυτό, τότε είναι έτοιμος για τομές έστω και αν βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο της σεζόν. Και όταν λέμε τομές εννοούμε αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου τέλος δεν σκέφτεται να μιλήσει στους παίκτες για να τους χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου. "Τα μηνύματα έχουν δοθεί όταν έπρεπε, τώρα είναι ώρα για πράξεις", λέει στο περιβάλλον του και περιμένει τα αποτελέσματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK