Αυτή είναι η γηπεδάρα που θα παίξει μπάλα ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι μέλος της Ίντερ Forever που αντιμετωπίζει την Παρασκευή (10/11) ομάδα All Star της Κίνας, σε ένα γήπεδο που σε πιάνει -θες δεν θες- δέος (PHOTOS)!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) ICON

Μεγαλεία! Η Inter Forever (έτσι ονομάζεται η ομάδα παλαιμάχων των "νερατζούρι") θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή αγώνα με επίλεκτους Κινέζους αθλητές στην πόλη Νιανγίνγκ, με τον Γιώργο Καραγκούνη να ετοιμάζεται να πατήσει το πόδι του σε ένα γήπεδο-στολίδι.

Πρόκειται για το Nanjing Olympic Sports Centre στο οποίο αγωνίστηκε και η πρώτη ομάδα της Ίντερ τον περασμένο Ιούλιο (κατέκτησε το International Champions Cup απέναντι στην Λιόν), με την επιλογή να μην είναι τυχαία αφού το ματς θα διεξαχθεί στην γενέτειρα πόλη του ισχυρού άνδρα των Μιλανέζων, Ζανγκ Ζιντόνγκ.

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014 - 3ος ΑΓΩΝΑΣ) / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
(ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014 - 3ος ΑΓΩΝΑΣ) / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ICON

Το εν λόγω ποδοσφαιρικό γήπεδο, που έχει χωρητικότητα 61.443 θεατών, είναι το πιο εντυπωσιακό στην Κίνα, ενώ το συνολικό συγκρότημα (καταλαμβάνει 401 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα) πέρα από γήπεδο ποδοσφαίρου φιλοξενεί μεταξύ άλλων πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και κέντρο αντισφαίρισης.

Σημειώνεται πως το φιλικό αυτό θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους Κινέζους φιλάθλους και για έναν ακόμα λόγο και αυτός είναι πως θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά με την Inter Forever του Αλεσάντρο Αλτομπέλι και τρεις "πρωτάρηδες": τους Ρεκόμπα, Κρέσπο και Καρζά.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΟΥΝΗΣ:

Na torcida pelos companheiros de time. #jiangsusuning #deusnafrente #cabeçaboa #focoefé

A post shared by Rami7oficial (@rami7oficial) on

老二第一次来奥体看中超

A post shared by Bona Ni (@bonani1024) on

A post shared by lin (@lin77.w) on

A post shared by 戎-Xuan (@lvrongxuan) on

谢谢这场胜利

A post shared by nixinxin (@jigglypuff.zi) on

A post shared by 燃哥 (@cxrlll) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK