Αυτή είναι η νέα ομάδα του... Εσιέν!

Ο Μάικλ Εσιέν έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκός όμως όχι μόνο δεν αποχωρεί από τη δράση αλλά βρήκε πασίγννωστη ομάδα της Premier για προπονήσεις. Ανέβασε μάλιστα σχετικό VIDEO!

Αυτή είναι η νέα ομάδα του... Εσιέν!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έναν παλιό καλό της γνώρισμο καλωσόρισε η ποδοσφαιρική οικογένεια της Τσέλσι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος άσος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό μιας που δεν υπήρχε διάθεση από την ελληνική ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως δεν δείχνει διάθεση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και στην προσπάθειά του να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση έγινε δεκτός από τους "μπλε" και κάνει προπονήσεις αυτή την εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, στο Κόμπαμ.

Ο Εσιέν, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του δυτικού Λονδίνου από το 2005 έως το 2014, δήλωσε πρόσφατα πως είναι ακόμα ενεργός και πως αν είχε αποσυρθεί θα το είχε ανακοινώσει, με τον 33χρονο άσο να βρίσκει μάλιστα τον ιδανικό τρόπο για να δείξει πως... αντέχει ακόμα.

Αυτό το έκανε μέσω video που ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Instagram, όπου βλέπουμε τον Εσιέν να κάνει ποδήλατο στο πλαίσιο της προπόνησής του για να διατηρηθεί... fit.

Let's gooo

A video posted by Michael Essien® (@iam_ess) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK