Αυτή είναι η νέα ομάδα του Στραματσόνι

Λίγους μήνες μετά το φινάλε της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Milan coach Filippo Inzaghi, right, shares a word with Udinese coach Andrea Stramaccioni at the end of a Serie A soccer match between Udinese and Milan at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Milan coach Filippo Inzaghi, right, shares a word with Udinese coach Andrea Stramaccioni at the end of a Serie A soccer match between Udinese and Milan at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Από την 1η Δεκεμβρίου βρίσκεται το ταμείο ανεργίας έπειτα από το φινάλε της σχέσης του με τον Παναθηναϊκό καθώς αν και ήταν υποψήφιος για αρκετές ομάδες της πατρίδας του το τελευταίο διάστημα, δεν ευδοκίμησε κάποια συνεργασία.

Δεν αποκλείεται όμως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τον δούμε να κάθεται ξανά σε πάγκο ομάδας αν πιστέψουμε τους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα "Calciomercato.it" που έχει την είδηση της πιθανής συμφωνίας του "Στράμα" με ομάδα εκτός Ιταλίας και συγκεκριμένα της Σπάρτα Πράγας.

"Μετά την εμπειρία στην Ελλαδα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Αντρέα Στραματσόνι είναι πιθανό να συνεχίσει ξανά στο εξωτερικό την καριέρα του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Calciomercato.it, ο πρώην προπονητής της Ίντερ είναι ένας από τους βασικότερους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τσεχικής Σπάρτα Πράγας", αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini