Αυτή είναι η περίφημη ρήτρα του Πακετά που πρέπει να σπάσει η Σίτι για το "μπαμ"

Από το προηγούμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Πακετά και μπορεί να τον πάρει έως την 1η Ιουλίου με συγκεκριμένα χρήματα.

Αυτή είναι η περίφημη ρήτρα του Πακετά που πρέπει να σπάσει η Σίτι για το "μπαμ"
Ο Λούκας Πακετά COPYRIGHT 2024 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Θα είναι ο Λούκας Πακετά το επόμενο μεγάλο "μπαμ" της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα; Θα το δούμε σύντομα, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αρτίστα υπάρχει ρήτρα και όποιος ενδιαφερθεί μπορεί να τη σπάσει και ν' αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η ιστορία του Πακετά είναι απ' αυτές που δεν πρόκειται να τραβήξουν μέχρι τα χασομέρια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα στην υπόθεσή του αφού έχει μπει δικλείδα στο deal και τα 85.000.000 λίρες (σ.σ. κοντά στα 100.000.000 ευρώ) της ρήτρας ισχύουν έως την 1η Ιουλίου.

Θυμίζουμε πως ο Πακετά έγινε παίκτης της Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι του '22. Ήταν εξαιρετικός τη σεζόν που ακολούθησε με τον Γκουαρντιόλα να κάνει προσπάθεια να τον πάρει πέρυσι. Η μεταγραφή δεν προχώρησε κι όπως φαίνεται σύντομα θα γίνει επαναπροσέγγιση εάν δεν έχει γίνει ήδη δηλαδή.

Ο 26χρονος μέσος είχε κοστίσει στους Λονδρέζους 43.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2027.

News 24/7

24MEDIA NETWORK