Αυτή είναι η πρόταση για τον Ιβάνοφ

Ο Ιβάν Ιβάνοφ έχει στα χέρια του δυο προτάσεις από την Τουρκία, που μπορούν να αποφέρουν οικονομικό όφελος στον Παναθηναϊκό, όμως η πλευρά του παίκτη πιέζει να μείνει ελεύθερος.

Αυτή είναι η πρόταση για τον Ιβάνοφ
ivanof ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς έχει διαπιστώσει πως δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό σχήμα που θέλει στο δικό του Παναθηναϊκό.

Το γεγονός, όμως, πως ο Ιβάνοφ παραμένει υγιής και μάλιστα έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια, είναι λογικό να έχει προκαλέσει ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό.

Οι δυο ομάδες που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, μέχρι στιγμής, είναι από την Τουρκία και πρόκειται για τις Αντάλιασπορ και Γκαζιάντεσπορ. Η μία πρόταση μάλιστα είναι για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς 600.000€ ( από Αντάλιασπορ)!

Γιατί δεν προχώρησε, μέχρι στιγμής, το deal; Ο παίκτης ζητάει την ελευθέρας του, πιέζοντας από την πλευρά του, με σκοπό να πάρει περισσότερα χρήματα από τους Τούρκους σε συμβόλαιο.

Τι θα συμβεί στο τέλος κανείς δεν γνωρίζει, αλλά όλα δείχνουν πως ο Ιβάνοφ θα μετακομίσει στους γείτονες είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK