Αυτή είναι η πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια σε ομάδα Γ' Εθνικής

Η Ανθούλα Σαββίδου γίνεται η πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια που θα καθίσει σε πάγκο ομάδας επιπέδου Γ' Εθνικής.

Αυτή είναι η πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια σε ομάδα Γ' Εθνικής

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια γυναίκα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Ο λόγος για την Ανθούλα Σαββίδου, η οποία καλείται να αντικαταστήσει τον Νίκο Θεοδοσιάδη στον πάγκο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που απομακρύνθηκε από το πόστο του μετά την ήττα με 3-0 εντός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η Ανθούλα Σαββίδου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β, η οποία έχει παραστάσεις από την κατηγορία, καθώς πέρυσι ήταν όλη τη χρονιά συνεργάτης του Νίκου Θεοδοσιάδη, ενώ έχει παίξει και ποδόσφαιρο στο παρελθόν για αρκετά χρόνια (στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών).

Η Κατερινιώτισσα προπονήτρια θα οδηγήσει την ομάδα της Πιερίας στο παιχνίδι του Βελεστίνου με τον Ρήγα Φεραίο (την Κυριακή 9/10) για την 5η αγωνιστική, έχοντας για συνεργάτη της, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Μήθυμη.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιώργος Γαβριλίδης, αποκάλυψε με δηλώσεις του στο "metrosport" ότι η ομάδα του δεν ψάχνει για προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να δώσει την ευκαιρία στην Ανθούλα Σαββίδου.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας μετρά μετά από 4 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μία νίκη και τρεις ήττες και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν πως η Ανθούλα Σαββίδου θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές της σε νέες επιτυχίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK