Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του ντε Τζέρμπι τον προπονητή που παρακολουθούν Μπάγερν και Λίβερπουλ

Το επόμενο διάστημα αναμένονται συζητήσεις ανάμεσα στον Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι και την Μπράιτον. Ο Ιταλός έχει "άνετη" ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδες επιπέδου Μπάγερν και Λίβερπουλ.

FILE - Brighton's head coach Roberto De Zerbi ahead the English Premier League soccer match between Brighton and Nottingham Forest at the Falmer stadium in Brighton, England, Tuesday, Oct. 18, 2022. De Zerbi wont be on the touchline on Saturday, March 4, 2023 for the game against West Ham as a result of a one-match suspension for abusive behavior toward a match official. The Football Association announced the touchline ban and a fine of 15,000 pounds ($18,000) for De Zerbis actions following a 1-0 loss to Fulham on Feb. 18. (AP Photo/Alastair Grant, File)
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι έκανε το ξεπέταγμά του στην Σασουόλο, υπέγραψε μετέπειτα στην Μπράιτον και από τότε η καριέρα του έχει εκτοξευθεί.

Πλέον, ο Ιταλός ανήκει στην elite και ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν την περίπτωσή του. Το ευχάριστο για όσους ενδιαφέρονται για τον ντε Τζέρμπι είναι το γεγονός της ρήτρας που έχει υπογράψει με τους Γλάρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, λοιπόν, όποιος καταβάλει 13.000.000 ευρώ στην Μπράιτον απελευθερώνει τον ντε Τζέρμπι. Να σημειωθεί πως η Μπάγερν Μονάχου παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Ιταλού προπονητή.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο δικό του ρεπορτάζ τονίζει ότι ο ντε Τζέρμπι θα μιλήσει με την Μπράιτον για το μέλλον. Υπογραμμίζει επίσης πως στην Μπάγερν το θέμα του Ιταλού το συζητούν εσωτερικά στο κλαμπ, ενώ με την Λίβερπουλ δεν έχει γίνει καμία συζήτησ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK