Αυτή η ομάδα έχει κλέψει την καρδιά του Ρανιέρι και αφήνει τη Ναντ... αύριο

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται και ο Ρανιέρι το αποδεικνύει κάθε φορά που αναφέρεται στην ομάδα της καρδιάς του, την Εθνική Ιταλίας. Καπνός χωρίς φωτιά ή μήπως διακαής πόθος που προμηνύει το μέλλον;

Αυτή η ομάδα έχει κλέψει την καρδιά του Ρανιέρι και αφήνει τη Ναντ... αύριο
NICK POTTS/PA VIA AP

Η απομάκρυνση του Βεντούρα από τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, μετά τον παταγώδη αποκλεισμό απ' το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έχει φέρει στην επιφάνεια ορισμένα ονόματα υποψήφιων τεχνικών.

Μεταξύ των οποίων και του Κλαούντιο Ρανιέρι, ασχέτως αν δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Ναντ για άλλα δύο χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Sky Sport Italia" και σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, παραδέχεται ότι για τα "μάτια" της "σκούντρα ατζούρα" είναι πρόθυμος ακόμη και να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας.

" Κάθε Ιταλός προπονητής θα ήθελε να βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας", είπε αρχικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι που τη σεζόν 2015-2016 έκανε το θαύμα κατακτώντας το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, για να συνεχίσει: " Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ναντ και δεν μπορώ να πω ακόμη πολλά. Αν όμως δεχθώ πρόταση να κάτσω στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, τότε θα ζητήσω από τον πρόεδρο της Ναντ να διακόψουμε την συνεργασία μας".

24MEDIA NETWORK