Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει όπως φαίνεται για να γίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα. Ο "τσινγκούρι" όμως δεν μένει ήσυχος και ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα των μπλαουγκράνα, έχοντας ήδη βρει τον πρώτο του στόχο.

Bilbao's head coach Ernesto Valverde attends a news conference in Minsk, Belarus, Monday, Sept. 29, 2014. Athletic Bilbao will face BATE Borisov on Tuesday Sept. 30, 2014 in their Champions League Group Stage in group H soccer match in Borisov. (AP Photo/Sergei Grits)
Bilbao's head coach Ernesto Valverde attends a news conference in Minsk, Belarus, Monday, Sept. 29, 2014. Athletic Bilbao will face BATE Borisov on Tuesday Sept. 30, 2014 in their Champions League Group Stage in group H soccer match in Borisov. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Σε δημοσίευμά της η "Mundo Deportivo" τονίζει πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει η Μπαρτσελόνα, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Ερνέστο Βαλβέρδε, θα κινηθεί απευθείας στην απόκτηση του Έκτορ Μπεγιερίν!

Ο 22χρονος Ισπανός ήταν μέλος των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, περνώντας στο κλαμπ 8 χρόνια (2003-11), εμφανίζεται ως η πρώτη σίγουρη μεταγραφή της εποχής... Βαλβέρδε στην Καταλονία και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην "στραβώσει" η μεταγραφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά του δεξιού μπακ έχει διαβεβαιώσει την Μπαρτσελόνα πως δε θα ακούσει καμία άλλη προσφορά, αν και η Μάντσεστερ Σίτι, του έτερου Καταλονού Πεπ Γκουαρδιόλα ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και μπορεί να μπει "σφήνα".

Λέτε να έχουμε μάχη Γκουαρδιόλα- Βαλβέρδε πριν καλά καλά ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος;

Photo credits: AP Photo/Sergei Grits

News 24/7

24MEDIA NETWORK