Αυτή την ομάδα υποστηρίζει ο... Luke Skywalker

Ένα λάθος tweet, η άμεση κινητοποίηση των φιλάθλων και το γεγονός πως το... λάθος έκανε ο "Luke Skywalker", είχε ως αποτέλεσμα να γίνει φίλαθλος μίας όχι και τόσο εμπορικής ομάδας στην Αγγλία! Διαβάστε το απίστευτο στόρι.

Αυτή την ομάδα υποστηρίζει ο... Luke Skywalker
Luke Skywalker

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Mark Hamill, που έχει υποδυθεί τον ρόλο του Luke Skywalker στην σειρά ταινιών "Star Wars", έκανε... like σε ένα tweet φίλου της Γούλβς.

Ο 65χρονος άνδρας νόμιζε πως ο φίλαθλος αναφερόταν απλά στο λύκο, που είναι το αγαπημένο του ζώο. Όπως καταλαβαίνετε, όταν ο... Luke πατάει το κουμπί του "like" όλο και καμιά 10.000 θα το προσέξουν.

Κάπως έτσι βομβαρδίστηκε από retweet φίλων της Γούλβς που νόμιζαν πως ήταν φίλαθλος της αγαπημένης τους ομάδας. Ο ίδιος εξήγησε πως το έκανε κατά λάθος, όμως στη συνέχεια δήλωσε φανατικός, πλέον, οπαδός των... ποδοσφαιρικών "λύκων"!

"Όταν με ρώτησαν εάν μου αρέσουν οι "wolves" νόμιζα πως έλεγαν το ζώο. Όμως όλα έγιναν τόσο ενθουσιώδη που πλέον ΠΡΕΠΕΙ να γίνω φίλαθλος της ομάδας. Δεν υπάρχει γυρισμός!", έγραψε στο twitter και επικράτησε πανικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK