Αυτήν βρήκε, αυτήν νίκησε...

Δεν ήταν για συμπεράσματα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ολλανδική Χους. Περισσότερο ως προπόνηση αντιμετωπίστηκε από τον Γιώργο Δώνη που μόνο τους Κάτσε και Τζανδάρη χρησιμοποίησε από τους εμπειρότερους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΧΟΥΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΧΟΥΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τέτοια φιλικά οι προπονητές τα θέλουν στην αρχή της προετοιμασίας τους. Επειδή όμως ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού έγινε την ύστατη ώρα, η ολλανδική Χους, ομάδα που ανέβηκε πέρυσι στην τέταρτη κατηγορία, ήταν ο τρίτος κατά σειρά αντίπαλος του "τριφυλλιού".

Τι κρατάει ο Γιώργος Δώνης; Αφενός την ευρεία νίκη με 5-0 αφετέρου τη διάθεση των μικρών ν' ανταποκριθούν σε αυτά που ήθελε ο προπονητής των "πρασίνων". Τα γκολ ήρθαν από τον Τζανδάρη, τον Μαυρομάτη, τον Εμμανουηλίδη (δύο) και τον Αποστολάκη.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος (46' Χριστογέωργος), Οικονομόπουλος, Μαυρομάτης (60' Αποστολάκης), Θεοχάρης, Δημήτρουλας, Κάτσε (60' Στάικος), Σιφναίος (46' Σέχου), Χατζηθεοδωρίδης (46' Οικονόμου), Τζανδάρης (60' Μπουζούκης), Κουντουριώτης (60' Πίσπας), Χαντζάρας (46' Εμμανουηλίδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK