Το 10άρι που αποθεώνει ο Μάριν δεν είναι ο Φορτούνης!

Ο Μάρκο Μάριν είναι "ερυθρόλευκος" εδώ και μήνες αλλά δεν ξεχνάει και το παρελθόν του. Διαβάστε ποιον πρώην συμπαίκτη του χαρακτηρίζει ως το καλύτερο 10άρι στον πλανήτη!

Το 10άρι που αποθεώνει ο Μάριν δεν είναι ο Φορτούνης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μαζί με τον Κώστα Φορτούνη αλλά και τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες συνιστούν τα τρία "10άρια" του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, όμως για τον Μάρκο Μάριν στο άκουσμα της λέξης "10άρι" ένας μόνο παίκτης έρχεται στο μυαλό του, με τον οποίο έχει παίξει μάλιστα μαζί για έναν χρόνο στην Bundesliga με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει απεριορίστη εκτίμηση για την αξία του Μεσούτ Εζίλ και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Goal.com" εξέφρασε την εκτίμηση πως αυτή τη στιγμή, εν έτει 2016, δεν υπάρχει καλύτερο 10άρι στον κόσμο από τον άσο της Άρσεναλ!

"Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, όλοι το ξέρουν αυτό. Τα πηγαίνει πολύ καλά στην Άρσεναλ. Αν θέλει να κατακτήσει τίτλους η Άρσεναλ, χρειάζεται παίκτες όπως αυτόν και νομίζω πως η Άρσεναλ βρίσκεται τώρα σε καλό δρόμο.

Το 10άρι που αποθεώνει ο Μάριν δεν είναι ο Φορτούνης!

Είναι το κλειδί για αυτούς αν θέλουν να κατακτήσουν κάτι και χρειάζονται από αυτόν να είναι στην καλύτερή του κατάσταση στα μεγάλα παιχνίδια για να κερδίσει τίτλους.

Είναι ο καλύτερος στη θέση του, εάν όχι τότε σίγουρα ένας από τους τρεις καλύτερους στον κόσμο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Τσέλσι για τον συμπατριώτη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK