Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ στην εκπνοή των μεταγραφών

Τις διαπραγματεύσεις της με τον Σοφιάν Άμραμπατ συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το Athletic να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως γίνεται συζήτηση για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Morocco's Sofyan Amrabat during the International friendly soccer match between Morocco and Peru at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 28, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τη μεταγραφή του Σοφιάν Άμραμπατ προσπαθεί να ολοκληρώσει πριν από το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναζητά ειδικά τρικ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ διαπραγματεύεται με την Φιορεντίνα τον δανεισμό του Μαροκινού με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Πλην του Άμραμπατ, στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Ράιαν Χράβενμπεργκ, ο οποίος όμως βρίσκεται και στις βασικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση στη θέση 6.

Θυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταυτόχρονα με την περίπτωση του αμυντικού χαφ δουλεύει και αυτή του αριστερού μπακ εκεί όπου στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Μαρκ Κουκουρέγια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ακραίο! Η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση έκπληξη για το αγαπημένο wonderkid του Πεπ

Η αποκάλυψη του Μουντιάλ ετοιμάζεται να αφήσει την Γαλλία για το όνειρο της Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" κινούνται για αριστέρο μπακ μεγάλης αντιπάλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK