Αυτό είναι το μπάτζετ για επιθετικό

Άμεσα θέλουν να τελειώνουν το θέμα του φορ στην ΑΕΚ, καθώς αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ποιο το μπάτζετ που έχει στα χέρια του ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
maistorovic araujo EUROKINISSI SPORTS

Αν υπάρχει κάτι που έπαθαν και... έμαθαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από τη φετινή περίοδο, αυτό είναι σίγουρα το θέμα του επιθετικού. Σε περίπτωση που ο Σέρχιο Αραούχο ( ή οποιοσδήποτε παίκτης πρώτης γραμμής) ερχόταν από το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε η σεζόν είναι πιθανό να είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Με τα αν όμως δεν γράφεται ιστορία.

Γι' αυτό πρόθεση των κιτρινόμαυρων είναι να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα του φορ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα η κορύφωση των ραντεβού να γίνει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν οι τελικοί στόχοι και να προχωρήσουν άμεσα στα deal.

ΜΑΖΕΥΕΙ... ΜΠΑΤΖΕΤ

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως Πατίτο και Βάργκας ουσιαστικά έχουν τελειώσει από την ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και... εκπλήξεις, είτε με πώληση είτε με αποχώρηση πρωτοκλασάτου παίκτη με το τέλος των πλεί οφ.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μπάτζετ για τον φορ, το οποίο θα κινηθεί μεταξύ 1.200.000€ και 1.500.000€! Σε ονοματολογία δεν έχει νόημα να μπούμε από τώρα, όμως έχοντας στο μυαλό αυτό το ποσό μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ποιες λύσεις είναι εφικτές και ποιες όχι.

Σκοπός είναι τη νέα σεζόν θα υπάρχει ένας "Αραούχο", ο Γιακουμάκης ( που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Πλατανιά) και ίσως ο Πέκχαρτ ως τρίτη λύση, αφού έδειξε πως έχει το γκολ ( μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Μπακασέτας).

Από εκεί και πέρα επόμενη προτεραιότητα είναι τα... φτερά και ένας πασπαρτού στο κέντρο της άμυνας (αριστεροπόδαρος). Για μεταγραφή από ομάδα ( πέραν του φορ), πάντως, δύσκολα το ποσό θα ξεπεράσει τις 300-350.000€. Εκτός κι αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK