Αυτό είναι το νέο σήμα της Τσαπεκοένσε!

Η ποδοσφαιρική ομάδα που συντάραξε συθέμελα τον πλανήτη με την αεροπορική τραγωδία της, αποφάσισε να αλλάξει. Δείτε το νέο σήμα που θα έχει από εδώ και πέρα η Τσαπεκοένσε.

Αυτό είναι το νέο σήμα της Τσαπεκοένσε!

Η Τσαπεκοένσε δεν θα είναι ποτέ πια ίδια μετά το αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη στην ομάδα η οποία επέβαινε στη μοιραία πτήση για Μεντεγίν και η οποία σχεδόν ξεκληρίστηκε την περασμένη εβδομάδα, και αυτό πλέον θα αποτυπώνεται στο σήμα του συλλόγου για να μην λησμονήσει ουδείς.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος από την Σάντα Καταρίνα με έδρα την "Arena Condá",επέλεξε μία ακόμα οδό για να αποδώσει φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας (71 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με τους 19 εξ αυτών να είνα παίκτες της ομάδας) καθώς πλέον στο έμβλημά της προστίθενται δύο αστέρια, ένα πράσινο και ένα λευκό.

Αυτό είναι το νέο σήμα της Τσαπεκοένσε!

Το ένα, που είναι και το μεγαλύτερο, τοποθετήθηκε πάνω από το σήμα της Τσαπεκοένσε και συμβολίζει τον τίτλο του Copa Sudamericana που απομενήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής στην Τσαπεκοένσε μετά το σχετικό αίτημα που έκανε η αντίπαλός της στον τελικό, Ατλέτικο Νασιονάλ.

Το χρώμα του είναι το λευκό και επιλέχτηκε ως σημάδι της "ειρήνης που βρήκαν" οι παίκτες ενώ "συμβολίζει το φως που θα τους οδηγεί προς τα μπρος". Το άλλο αστέρι, το μικρότερο, είναι πράσινου χρώματος και συμπεριλήφθηκε μέσα στο γράμμα "F" των αρχικών ACF (Associacao Chapeconse De Football) για να υπενθυμίζει πως τα τα περισσότερα θύματα της τραγωδίας ήταν μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Τσαπεκοένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συνθήματα ΝΤΡΟΠΗΣ στην ενός λεπτου σιγή για Τσαπεκοένσε!
Η Μπαρτσελόνα καλεί σε φιλικό την Τσαπεκοένσε!
Ήταν όλοι εκεί ΞΑΝΑ για την Τσαπεκοένσε!
Το πρώτο VIDEO του Άλαν Ρούσελ μετά την τραγωδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK