Αυτό είναι το παράπονο του Ρανιέρι από την Ίντερ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βίωσε πέρυσι το απόλυτο ποδοσφαιρικό παραμύθι κατακτώντας την Premier League με την Λέστερ όμως υπάρχει πάντα η Ίντερ για να τον πληγώνει. Διαβάστε το παρασκήνιο του "αντίο" του στους Μιλανέζους όπως το εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Αυτό είναι το παράπονο του Ρανιέρι από την Ίντερ

Έκατσε μόνο έξι μήνες στην Ίντερ (προσελήφθη στις 22 Σεπτεμβρίου 2011 και αποχώρησε στις 26 Μαρτίου 2012) παρόλα αυτά οι Μιλανέζοι έχουν αφήσει το στίγμα τους πάνω του.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι γύρισε το χρόνο πίσω και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Calcio2000" δεν έκρυψε την πίκρα που έχει ακόμα εξαιτίας της αποχώρησής του από τους "νερατζούρι", θεωρώντας πως θα είχε παραμείνει αν δεν ήταν κάποιος να συμβούλευε τον Μάσιμο Μοράτι για το αντίθετο!

"Η απόλυσή μου από την Ίντερ αποφασίστηκε από κάποιον που ήταν κοντά στον πρόεδρο Μοράτι αλλά όχι από τους ποδοσφαιριστές. Εκείνος ο κάποιος πίστεψε ότι, μετά από τις αρχικές επιτυχίες, η Ίντερ θα μπορούσε να κατακτήσει το σκουντέτο, όμως δεν ήταν έτσι.

Αυτό είναι το παράπονο του Ρανιέρι από την Ίντερ

Εγώ θα συνέχιζα, είχα ένα σχέδιο και πολύ μεγάλη διάθεση να τα πάω καλά με τους νερατζούρι", τόνισε στη συνέντευξή του ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, για να προσθέσει αναφορικά με το "κεφάλαιο" Ίντερ:

"Κάτι έσπασε με τις παραχωρήσεις του Κοουτίνιο και κυρίως του Τιάγκο Μότα. Εάν αντί για τις επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα είχαμε ποικίλλα αποτελέσματα, με νίκες, ισοπαλίες και ήττες, θα είχα συνεχίσει. Ποιος να το ξέρει.

Τον Ιανουάριο του 2012 ο Τιάγκο Μότα ήθελε πάρα πολύ να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Προσπάθησα να τον πείσω να καθυστερήσει το αντίο του για τον Ιούνιο αλλά ο παίκτης ήταν πεπεισμένος πως μία αλλαγή τότε θα άλλαζε εντελώς την καριέρα του.

Δεν ξεχνάω και τον Κοουτίνιο που ήταν η πρώτη μου αλλαγή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK