Αυτό είναι το ποσό που χάλασε το deal του Δέλλα με την Ρετζιάνα!

O Τραϊανός Δέλλας δεν θα κάτσει στον πάγκο της Ρετζιάνα λόγω αθέτησης συμφωνίας από πλευράς των Ιταλών, με μέσο στη γειτονική χώρα να αποκαλύπτει το ποσό που χάλασε το deal!

Αυτό είναι το ποσό που χάλασε το deal του Δέλλα με την Ρετζιάνα!
EUROKINISSI

Για πολλές ημέρες γραφόταν πως ο Τραϊανός Δέλλας είναι έτοιμος μετά από ποδοσφαιρικής στην Ιταλία να βιώσει και το συναίσθημα του να είναι προπονητής στη γειτονική χώρα όμως τελικά η συμφωνία με την Ρετζιάνα, ομάδα τρίτης κατηγορίας, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Ναι μεν ο Έλληνας πρώην τεχνικός των ΑΕΚ και Ατρομήτου είχε ταξιδέψει στην Ιταλία για να βάλει την υπογραφή του όμως την ύστατη στιγμή προέκυψε "εμπλοκή" και αυτή είχε να κανει με την άρνηση των ανθρώπων της Ρετζιάνα να πράξουν στο 100% αυτά που είχαν υποσχεθεί.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της τοπικής εφημερίδας " Il Resto del Carlino ", ο "Τράι" ταξίδεψε στην Ιταλία έχοντας λάβει υπόσχεση από ανθρώπους της Ρετζιάνα για ένα ποσό της τάξης των 90.000 ευρώ για εκείνον και τους συνεργάτες του στον πάγκο.

Κατά τη διάρκεια όμως του τελικού ραντεβού, η διοίκηση του συλλόγου του προσέφερε ένα συμβόλαιο κατά 10 με 15.000 ευρώ χαμηλότερο σε σύγκριση με την αρχική πρόταση, κάτι που δεν άρεσε στον Δέλλα και αποφάσισε να αποχωρήσει...

"Σε σχέση με αυτά που είχαμε πει πριν λίγες ημέρες, άλλαξαν τα ποσά στο τραπέζι και δυστυχώς δεν υπάρχουν πια οι συνθήκες", δήλωσε ο Δέλλας, φεύγοντας από τα γραφεία του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK