Αυτό φώναξε ο Μανιάτης στον Τζαβέλλα λίγο πριν την γκολάρα

Ο Γιάννης Μανιάτης, που ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά το 1-1, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είχε ζητήσει από τον συμπαίκτη του λίγο πριν τη φάση του γκολ.

Αυτό φώναξε ο Μανιάτης στον Τζαβέλλα λίγο πριν την γκολάρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ηταν η τελευταία φάση του παιχνιδιού, φώναξα του Σωκράτη να πάει να κάνει το πλάγιο. Ο Τζαβέλλας ήταν κουρασμένος και είχε μείνει πίσω. Του φώναξα με τον προπονητή να πάει μπροστά.

Με κοίταξε, για την ακρίβεια του ούρλιαζα και τελικά δικαιώθηκα γιατί έβαλε το γκολ. Μετά το γκολ πανηγυρίσαμε όλοι μαζί και είδαμε πόσο δεμένη ομάδα είμαστε. Ο βαθμός είναι μεγάλος. Δυστυχώς όμως δεν παίξαμε καλά", δήλωσε μπροστά στην κάμερα του OTE TV ο μεσος του Ολυμπιακού, ενώ ο χρυσός σκόρερ του τέρματος της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Τζαβέλλας, περιέγραψε τα όσα... απερίγραπτα συνέβησαν την ώρα των πανηγυρισμών:

Αυτό φώναξε ο Μανιάτης στον Τζαβέλλα λίγο πριν την γκολάρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Για να μπει ένα τέτοιο γκολ, στο τελευταίο λεπτό, θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα μαζί. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα σουτ που το'πιασα καλά. Δεν κατάλαβα τι έγινε.

Με βαρούσαν όλοι, έβγαλαν τα απωθημένα τους. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε κάτι από αυτό το γκολ. Πρέπει να πάμε στη Ρωσία, γιατί αλλιώς αυτό το γκολ θα το ξεχάσουμε σύντομα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σωκράτη!
Το απειλητικό μήνυμα του Τζέκο για τη ρεβάνς με την Ελλάδα
Είμαστε ακόμα 2οι και αντέχουμε!
ΛΥΤΡΩΣΗ: Από μηχανής Τζαβέλλας!
Με το εσώρουχο ο Παπασταθόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK