Αυτοέλεγχο θέλει να αποκτήσει ο Ρούνεϊ

Υπόσχεση για καλύτερες μέρες έδωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Γουένι Ρούνεϊ. Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός τόνισε ότι έχει μετανιώσει για τα λάθη του παρελθόντος, ενώ έχει σκοπό να μην είναι "σημαδεμένος" στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα των "λιονταριών" στον αγώνα της Τετάρτης με την Πολωνία.

Αυτοέλεγχο θέλει να αποκτήσει ο Ρούνεϊ
Τον λόγο του έδωσε ο Γουένι Ρούνεϊ ότι θα προσπαθήσει να ελέγξει τα νεύρα του και να μην χάσει τον έλεγχο ενόψει μάλιστα του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γερμανία. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ξεφεύγει κάποιες φορές, αλλάεπίσης επεσήμανε ότι θα βάλει τέλος στο θέμα αυτό.

"Στο παρελθόν η νευρικότητα μου με έχει αφήσει εκτός δράσης, κάτι πουδεν θέλω να επαναληφθεί. Δεν θέλω να είμαι "σημαδεμένος" στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα είμαι νέος και θα μάθω από τα λάθη μου. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον. Είμαι έμπειρος παίκτης και θέλω να το αποδείξω".

Ο διεθνής Άγγλος παίκτης είχε απουσιάσει λόγω τιμωρίας από το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Αυστρία, στον οποίο τα "λιοντάρια" επικράτησαν με 1-0, κάνοντας το μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτή θα κριθεί την Τετάρτη όπου η Αγγλία κοντράρεται με την προπορευόμενη Πολωνία.

Εκεί θα επιστρέψει ο Ρούνεϊ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα συναντήσει και πάλι τον Δανό διαιτητή Κιμ Μίλτον Νίλσεν. Αυτός τον είχε αποβάλλει λίγο νωρίτερα στη φετινή σεζόν σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Βιγιαρεάλ για το Champions League, μετά από το ειρωνικό χειροκρότημα του ποδοσφαιριστή για την κίτρινη κάρτα που του είχε δοθεί. "Πιστεύω ότι είναι καλός διαιτητής. Διαιτητεύει πολλά χρόνια και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Οπότε δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK