Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ της FIFA για το βραβείου του καλύτερου προπονητή

Δύο προπονητές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας είναι οι δύο από τους τρεις υποψηφίους για τον τίτλο του καλύτερου τεχνικού για το 2016.

Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ της FIFA για το βραβείου του καλύτερου προπονητή

Πολύ μεγάλος θα είναι φέτος ο ανταγωνισμός για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς που δίνει η FIFA, καθώς όπως ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή (2/12) η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία οι τρεις φιναλίστ και υποψήφιοι για το εν λόγω βραβείο είναι οι: Κλάουντιο Ρανιέρι, Φερνάντο Σάντος και Ζινεντίν Ζιντάν.

Κοινώς, ο προπονητής που πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στην ιστορία του αγγλικού αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με την κατάκτηση της Premier League με την Λέστερ, εκείνος που οδήγησε την Πορτογαλία στον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της (Euro 2016) και εκείνος που κατέκτησε το 11ο Champions League έχοντας αναλάβει μεσούσης της σεζόν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον τελικό νικητή θα τον γνωρίζουμε στις 9 Ιανουαρίου 2016, ίδια ημερομηνία όπου θα μάθουμε και τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς ενώ να υπενθυμίσουμε πως από το 2010 που δίνεται το σχετικό βραβείο το έχουν κατακτήσει κατά σειρά οι: Μουρίνιο, Γκουαρδιόλα, Ντελ Μπόσκε, Χάινκες, Λεβ και Λουίς Ενρίκε.

.

News 24/7

24MEDIA NETWORK