Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες της μαύρης λίστας του Μέσι!

Το κάζο στη Μάλαγα έφερε.. χάος στην Μπαρτσελόνα, με ισπανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο Μέσι κατονόμασε στον Λουίς Ενρίκε τρεις συμπαίκτες του ως υπεύθυνους για την ήττα!

FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar da Silva from Brazil, right, gesture during their match against CF Malaga in a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar da Silva from Brazil, right, gesture during their match against CF Malaga in a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Ενός κακού μύρια έπονται... Δεν έφτανε στην Μπαρτσελόνα η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Μάλαγα του Μίτσελ που την άφησε στο -3 από την κορυφή (έχοντας και ματς περισσότερο έναντι της Ρεάλ) αλλά και η κόκκινη κάρτα (με δύο ανόητες κίτρινες) που δέχτηκε ο Νεϊμάρ και απειλεί να τον αφήσει εκτός Clasico, τώρα έρχονται να δημιουργήσουν κλυδωνισμούς στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε αυτά που έχουν διαρρεύσει από τα μπλαουγκράνα αποδυτήρια.

Όπως υποστηρίζουν ισπανικά ΜΜΕ, ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να "χωνέψει" με τίποτα την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του και μετά το παιχνίδι στο "Ροσαλέδα" ζήτησε εξηγήσεις από τον Λουίς Ενρίκε για την ενδεκάδα που παρέταξε!

Συγκεκριμένα ήταν εξοργισμένος με την απόδοση τριών παικτών της ομάδας που κατά τη γνώμη του δεν έχουν το ειδικό βάρος για να σταθούν στην ομάδα, ειδικά σε σημαντικά παιχνίδια που... καίει η μπάλα: τους Αντρέ Γκόμες, Ζερεμί Ματιέ και Ντένις Σουάρεθ!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η αποκάλυψη αυτή συζητήθηκε έντονα εντός Ισπανίας, με την διάψευση να έρχεται πάντως από τα χείλη ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας, του Σαμουέλ Ουμτιτί, που τόνισε:

"Δεν πιστεύω ότι ο Μέσι έχει μία μαύρη λίστα με συμπαίκτες που δεν θέλει να παίζουν. Γνωρίζοντάς τον, δεν πιστεύω ότι υπάρχει μία τέτοια λίστα. Δεν έχει χρόνο να σκέφτεται τέτοια πράγματα.

Είναι ευχαρίστηση για μένα να παίζω εδώ και να προπονούμαι με τους MSN (Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ) καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Είναι εξαιρετικοί συμπαίκτες και μπορείς μαζί τους να συζητάς και να κάνεις πλάκα".

Photo Credits: AP Photo/Daniel Tejedor, Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK