Αυτοί γυρίζουν στον Ολυμπιακό

Για ποιους από τους δανεικούς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή τους στους "ερυθρόλευκους" και κατ’ επέκταση η παρουσία τους στο Ζέεφελντ. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αυτοί γυρίζουν στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απόψε (7/5) είναι η φιέστα του Ολυμπιακού και από την Δευτέρα (8/5) στο λιμάνι θα βάλουν μπρος για τα καλά σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ή το πολύ εώς το επόμενο δεκαήμερο, οι Πειραιώτες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον νέο τους προπονητή.

Τον τελευταίο καιρό όμως έχουν γίνει ένα σωρό συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον κάποιων από τους δανεικούς. Ποιοι απ’ όλους θα επιστρέψουν στον Πειραιά και θα μπουν στο αεροπλάνο για το Ζέεφελντ στις 16 Ιουνίου; Ποιοι θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους και μακριά από τον Ολυμπιακό;

Το Contra.gr έχει μαζέψει μία – μία τις περιπτώσεις και σας τις παρουσιάζει.

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Ο ΠΑΪΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο, όταν άρχισε να βλέπει ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά με την Νότιγχαμ. Πράγματι, στην Φόρεστ έχει να παίξει από τον Φλεβάρη και αναζητάει μία ευκαιρία στον Ολυμπιακό για να ξαναφτιάξει το όνομά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα του χαλάσουν το χατίρι.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ έχει αποφασιστεί να είναι ο δεύτερος γκολκίπερ της ομάδας πίσω από τον Στέφανο Καπίνο. Ο διετής δανεισμός του ολοκληρώθηκε στον Πανιώνιο και θα γυρίσει στο λιμάνι με σκοπό να μείνει και όχι να ξαναφύγει.

Για τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΑΪΦΗ έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες, έτσι ώστε να διακοπεί ο διετής δανεισμός του στη Σταντάρ Λιέγης και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Παρά την επιθυμία των Βέλγων να τον κρατήσουν, εκτιμάται ότι οι Πειραιώτες θα βρουν τη φόρμουλα και θα του δώσουν τη δυνατότητα να φορέσει τα ερυθρόλευκα την ερχόμενη σεζόν.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ θα πάρει την τρίτη του ευκαιρία στο λιμάνι. Είναι αποφασισμένο. Ο ίδιος ανυπομονεί να περάσουν οι μέρες, να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ και να κάνει ακόμα και ατομικές προπονήσεις για να εμφανιστεί στο Ζέεφελντ πιο δυνατός και πιο έτοιμος από τις προηγούμενες δύο απόπειρές του να πείσει τους Σίλβα και Βίκτορ να τον κρατήσουν στον Πειραιά.

Ο ΦΕΛΙΠΕ ΠΑΡΝΤΟ δεν θα μείνει στην Ναντ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Γαλλία. Η οψιόν αγοράς είναι πολύ υψηλή (πάνω από 4 εκ. ευρώ) και τα «καναρίνια» δεν δείχνουν διατεθειμένα να τον κρατήσουν. Αναγκαστικά ο Κολομβιανός θα επιστρέψει και αυτή τη φορά δεν θα έχει… Μπέντο στον πάγκο που δεν τον έβλεπε στις προπονήσεις.

Ο ΣΑΣΑ ΖΝΤΙΕΛΑΡ που έκανε το «αγροτικό» του στην Μαγιόρκα, θα γυρίσει στο Ζέεφελντ για να μείνει. Είναι ειλημμένη απόφαση για τον Σέρβο να διατηρήσει τη θέση του στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Για τον ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΜΠΕΝ υπάρχει μία πρόθεση από πλευράς Ολυμπιακού να του δώσει την ευκαιρία να ανέβει τουλάχιστον στο Ζέεφελντ και να παλέψει για την παραμονή του στην ομάδα.

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Ο ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ αν και εφόσον μείνει η Χαλ στην Premier League, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Ο Νορβηγός γενικότερα ψαχνόταν να φύγει από το περσινό καλοκαίρι, αλλά ας όψεται ο τραυματισμός του. Ακόμα και αν υποβιβαστεί η Χαλ, ακόμα και αν γυρίσει στον Ολυμπιακό, ο Ομάρ θα ψαχτεί για μεταγραφή στο εξωτερικό.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΒΑΣ θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν βρεθεί στο Ζέεφελντ. Η πολύ καλή του χρονιά στην Λεγκανιές ίσως του δώσει το διαβατήριο για να παραμείνει στην Primera Division, ακόμα και σε άλλη ισπανική ομάδα. Ήδη έχει φτιάξει το όνομά του στην Ιβηρική με τον πολύ καλό β’ γύρο που έχει κάνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σιόβας έχει συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2018. Ένα συμβόλαιο που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ με τα μπόνους.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ήδη έχει πωληθεί στην Μαλίν με 700 χιλιάρικα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο Βέλγιο. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΤΑΣ έχει πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του με τη φανέλα της Κορτράικ και ήδη οι Βέλγοι ψάχνουν τη «φόρμουλα» για να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ μάλλον θα δει την… πλάτη του Λεονάρντο Κούτρη. Πιθανότατα θα ξαναδοθεί δανεικός. Στην Έσμπιεργκ έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του και στην Δανία υποστηρίζουν ότι θα ήθελαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και για τη νέα σεζόν.

Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ δεν πρόκειται να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Μια χαρά τα πηγαίνει στην Φεϊρένσε και το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον ίδιο, καθώς έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον άλλων πορτογαλικών ομάδων, αλλά και από ομάδες της Σεγκούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας. Να θυμίσουμε ότι τον Γενάρη έφτασε μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Φούλαμ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ δεν θα μείνει στην Καστίγια της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό; Ο νεαρός επιθετικός που δεν έχει και πολλές ελπίδες να βρεθεί έστω και ως τρίτος φορ στους «ερυθρόλευκους» (πίσω από Ανσαριφάρντ, Βέλλιο δηλαδή), θα προσπαθήσει να βρει μια ομάδα στο εξωτερικό.

Ο ΝΙΚΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ που έχει πραγματοποιήσεις καλές εμφανίσεις στη Σίδνεϊ Γουόντερερς έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στο Ζέεφελντ το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι πολλές. Για την ακρίβεια, θα είναι έκπληξη αν επιστρέψει στον Ολυμπιακό και πάει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK