Αυτοί που επιστρέφουν

Αρκετοί είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν δοθεί δανεικοί και το καλοκαίρι θα γυρίσουν στην Τούμπα. Από τον Ιτάνζ μέχρι τον Πέλκα. Διαβάστε αναλυτικά

Αυτοί που επιστρέφουν

Στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν μπορεί να συμπεριληφθούν και κάποιοι από τους παίκτες που ανήκουν στον "Δικέφαλο" και έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες, είτε γιατί κρίθηκε ότι περίσσευαν, είτε γιατί δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, είτε για να πάρουν εμπειρίες και να επιστρέψουν στην Τούμπα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Εμείς ξεχωρίσαμε τους ποδοσφαιριστές που είχαν γράψει τουλάχιστον μία επίσημη συμμετοχή με την μεγάλη ομάδα ΠΑΟΚ, πριν αποχωρήσουν για άλλες... πολιτείες. Φυσικά, ο "Δικέφαλος" διαθέτει κι άλλους παίκτες που έπαιξαν την περασμένη σεζόν ως δανεικοί, όπως ο Τζανδάρης, ο Ποζατζίδης, ο Κάρταλ, ο Λαμπάκης, ο Μελίσσας, ο Δεμηρτζόγλου και ο Κρινίτσας οι οποίοι, όμως, ακόμη δεν έχουν πάρει "μυρωδιά" από την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά:

Σαρλ Ιτάνζ, τερματοφύλακας (δανεικός στην Κόνιασπορ)

Εγραψε 14 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012/13, πριν παραχωρηθεί το περασμένο καλοκαίρι δανεικός στην Κόνιασπορ, αφού οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έδωσαν το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα στον Χακόμπο. Ο 32χρονος πορτιέρο με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, εφόσον, φυσικά, παραμείνει στον "Δικέφαλο".

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, δεξιός μπακ (δανεικός στην Βέροια)

Επαιξε για πρώτη φορά στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ την σεζόν 2011/12 επί Λάσλο Μπόλονι, γράφοντας εννιά συμμετοχές. Την επόμενη περίοδο με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ έκανε την πιο γεμάτη του σεζόν με 23 παρουσίες και το προηγούμενο καλοκαίρι με απόφαση Στέφενς παραχωρήθηκε στην Βέροια με την φανέλα της οποίας είχε 15 συμμετοχές.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δεξιός μπακ (δανεικός στον Αιγινιακό)

Εντυπωσίασε στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ την σεζόν 2012/13, όπου ο Γιώργος Δώνης του έδωσε πάρα πολλές ευκαιρίες και αυτός δεν τις άφησε να πάνε χαμένες. Εγραψε εκείνη την περίοδο 18 συμμετοχές, αλλά η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να αποχωρήσει για τον Αιγινιακό.

Ινίγο Λόπεθ, κεντρικός αμυντικός (δανεικός στην Θέλτα)

Ηρθε από την Γρανάδα για να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της άμυνας του ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν δικαιολόγησε τις συστάσεις που τον ακολουθούσαν. Μετά από μόλις πέντε συμμετοχές με τον "Δικέφαλο" παραχωρήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο δανεικός στην Θέλτα.

Χρήστος Ιντζίδης, κεντρικός αμυντικός (δανεικός στον Λεβαδειακό)

Και ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν από τους νεαρούς παίκτες που πήραν το βάπτισμα του πυρός επί ημερών Γιώργου Δώνη. Εγραψε εννιά συμμετοχές την σεζόν 2012/13, αλλά το καλοκαίρι προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός για να πλουτίσει τις παραστάσεις του.

Κώστας Παναγιωτούδης, μέσος (δανεικός στον Πανιώνιο)

Μετά το διαζύγιο με τον Λάσλο Μπόλονι ο νεαρός μέσος έφυγε από την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, παρά τα άκρως θετικά δείγματα γραφής που είχε δώσει. Ο Ρουμάνος τεχνικός του έδωσε τις πρώτες του ευκαιρίες την σεζόν 2011/12, ο Γιώργος Δώνης, όμως, μετά το πρώτο μισό της επόμενης περιόδου εισηγήθηκε την παραχώρησή του.

Αλέξανδρος Τζιόλης, μέσος (δανεικός στην Καϊσέρισπορ)

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είχε γεμάτο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, γράφοντας 30 συμμετοχές. Προτίμησε, όμως, τον Ιανουάριο, αντιλαμβανόμενος ότι με τις μεταγραφές στις οποίες προχώρησε ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να χάσει την μόνιμη θέση του στην ενδεκάδα, να αποχωρήσει για την Καϊσέρισπορ, ώστε να μην χάσει τον ρυθμό του ενόψει Μουντιάλ.

Δημήτρης Πόποβιτς, ακραίος μεσοεπιθετικός (δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς)

Επί Μπόλονι ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός έγραψε την πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, επί Δώνη είχε άλλες τέσσερις παρουσίες, πριν την φετινή σεζόν όταν και παραχωρήθηκε αρχικά στον Πλατανιά και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Δημήτρης Πέλκας, μεσοεπιθετικός (δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς)

Ενα από τα αγαπημένα παιδιά του Γιώργου Δώνη. Ο Ελληνας τεχνικός τον έριξε την σεζόν 2012/13 κατευθείαν στα βαθιά, δίνοντάς του 16 ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα. Φέτος δεν συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα του Χουμπ Στέφενς και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK