Αυτόν θέλει για προπονητή στη Γιουνάιτεντ ο Καντονά!

Μπορεί να αγαπάει και να θαυμάζει, όπως είπε, τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά ο Ερίκ Καντονά τόνισε πως δεν ταιριάζει στο στυλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Διαβάστε ποιον θα ήθελε ο Γάλλος στον πάγκο.

Αυτόν θέλει για προπονητή στη Γιουνάιτεντ ο Καντονά!
©JONATHAN KEENAN

Το ότι ήταν μεγάλος φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ξέραμε. Όμως ο Ερίκ Καντονά είναι και μεγάλος οπαδός του Ζοζέ Μουρίνιο. Τον στηρίζει, στάζει... μέλι γι' αυτόν, αλλά δεν κάνει για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο θρυλικός άσος της ομάδας.

Αντ' αυτού, πιστεύει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ήταν ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα!

"Είναι μόνο η αρχή. Η Μάντσεστερ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Μουρίνιο είναι επιτυχημένος προπονητής και αυτή τη σεζόν έχει επιτυχημένους παίκτες. Είναι τρομερά δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος. Γεμάτο με καλές ομάδες και προπονητές όπως ο Γκουαρδιόλα. Αγαπώ τον Μουρίνιο, αλλά βάσει του ποδοσφαίρου που παίζει δεν θα έλεγα ότι είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", δήλωσε ο Καντονά για να συνεχίσει...

"Μου αρέσει η προσωπικότητά του. Το πάθος του για το παιχνίδι, το χιούμορ του. Είναι πολύ έξυπνος και θέλει το 100% από τους παίκτες του. Αλλά ο Γκουαρδιόλα έπρεπε να είχε κάτσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Είναι ο πνευματικός γιος του Γιόχαν Κρόιφ. Θα το λάτρευα να δω τον Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ. Είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την ομάδα. Είναι στο Μάντσεστερ, αλλά στη λάθος πλευρά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK