Αυτόν θέλει ο Βαλβέρδε για αντί-Ινιέστα!

Μετά την αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα, η Μπαρτσελόνα καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Ποιον παίκτη του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βάλει στο μάτι ο Ερνέστο Βαλβέρδε; Μετά το Μουντιάλ οι εξελίξεις αναμένονται... καυτές στα μεταγραφικά.

Αυτόν θέλει ο Βαλβέρδε για αντί-Ινιέστα!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το κεφάλαιο Ινιέστα για την Μπαρτσελόνα έκλεισε ύστερα από 16 χρόνια. Αν όχι οριστικά, τουλάχιστον προσωρινά, αφού ο Ισπανός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας με την φανέλα της Βίσελ Κόμπε.

Αυτό σημαίνει πως οι "μπλαουγκράνα" πρέπει να βρουν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ακούστηκε έντονα το όνομα του Τιάγκο Αλκάνταρα δεδομένου ότι δεν... κάνει στον νέο προπονητή της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς.

Όσο περίεργο κι αν σας/μας ακούγεται, αυτό μεταφέρουν τα γερμανικά Μέσα.

Πάντως τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα και ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Ο Γερμανός διεθνής που έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Σίτι, είναι απ' τα σημαντικότερα "γρανάζια" στο... πλούσιο ρόστερ του Γκουαρδιόλα, γεγονός που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε μια πιθανή του μετακίνηση.

Η επιμονή του Βαλβέρδε, ωστόσο στην περίπτωσή του θα μπορούσε να αποδειχθεί καταλυτική. Άλλωστε και η τιμή του παίκτη δεν είναι τόσο απρόσιτη μιας και οι πρωταθλητές Αγγλίας τον κοστολογούν στα 40 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK