Αυτόν τον άσο του Ολυμπιακού θέλει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος τους ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ρωτήθηκε on camera για το ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα ήθελε στην ομάδα του και δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει την επιθυμία του!

Αυτόν τον άσο του Ολυμπιακού θέλει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
CH.SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Ήταν πανευτυχής μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό που σφράγισε πανηγυρικά την πρόκριση της ομάδας του στους "32" του Europa League ως πρώτη στον όμιλό της, παρόλα αυτά ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν έκρυψε πως υπάρχει παίκτης από τους πρωταθλητές Ελλάδας που θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του "Θρύλου" της Κύπρου.

Αυτόν τον άσο του Ολυμπιακού θέλει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης στον οποιό αναφέρθηκε, δεν υπολογίζεται από την αρχή της σεζόν από τους "ερυθρόλευκους" και έχει αγωνιστεί μόνο σε παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας!

"Θα ήθελα τον Μανιάτη, γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής", δήλωσε στην τηλεόραση του Cosmote ο Πρόδρομος Πετρίδης και μένει να δούμε αν το ΑΠΟΕΛ θα δείξει και έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς αμυντικού χαφ, έχοντας μάλιστα υπόψη για το γεγονός πως ο παίκτης είναι παροπλισμένος στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πάρντο αποθέωσε και στα ελληνικά τον Πιέρρο Σωτηρίου!
Αυτές είναι οι ομάδες της φάσης των "32" του Europa
Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποθέωσε το ΑΠΟΕΛ!
Στους "32" του Europa με ντροπιαστική ήττα ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK