Αυτοπροτείνεται σε ομάδες ο άνεργος Μπερμπάτοφ!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και με δηλώσεις του στο "BBC" έκανε κάλεσμα σε ομάδες της Premier League να τον αποκτήσουν!

Αυτοπροτείνεται σε ομάδες ο άνεργος Μπερμπάτοφ!

Κουβαλάει μία μεγάλη ποδοσφαιρική προίκα έχοντας παίξει σε πολλές γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες, όμως τώρα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται στη δύση της καριέρας του (γίνεται 36 τον Ιανουάριο) και μετά το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ παραμένει free agent εδώ και μήνες.

Αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει και με δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του "BBC" από το "Wembley Stadium" (παρακολούθησε διά ζώσης το ματς της Τότεναμ με την Λεβερκούζεν, δύο ομάδων στις οποίες έχει αγωνιστεί στο παρελθόν) έστειλε μήνυμα σε πιθανούς μνηστήρες του. Κατά προτίμηση από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας...

Αυτοπροτείνεται σε ομάδες ο άνεργος Μπερμπάτοφ!
© GETTY IMAGES

"Όταν έχεις παίξει στην Premier League δεν θέλεις να παίξεις πουθενά αλλού. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου ξέρω που βρίσκομαι. Θα έπαιζα ευχαρίστως για μία ομάδα που θα χρησιμοποιούσαν την εμπειρία και τη γνώση μου.

Μπορώ να βοηθήσω νεαρούς παίκτες να εξελιχτούν και να κάνω μία ομάδα πιο δυνατή. Στην τελική, αυτό που μετράει είναι πώς θα κάνεις την ομάδα να παίζει καλύτερα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Μπέρμπα".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ (AUDIO):

News 24/7

24MEDIA NETWORK