Αυτός είναι ο επόμενος που θα προωθήσει ο Βούζας!

Η φετινή σεζόν βρήκε τους Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο και Νικολάου να ρίχνονται στα βαθιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού όμως οι Πειραιώτες δεν σταματούν τη μετάγγιση νέου αίματος στις φλέβες τους. Διαβάστε για τον άσο της Κ-20 που εντυπωσιάζει και περιμένει το σήμα του Βούζα για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Αυτός είναι ο επόμενος που θα προωθήσει ο Βούζας!

Η σεζόν 2016-17 θα μείνει έντονα χαραγμένη στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και η αιτία δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι πολλά από τα παιδιά της Ομάδας Νέων άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους δόθηκε και έπαιξαν στην πρώτη ομάδα, με τους Παναγιώτη Ρέτσο, Γιώργο Μανθάτη, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου να έχουν ουσιαστική συμμετοχή στα φετινά πεπραγμένα των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διάθεση πάντως των "ερυθρολεύκων" να αξιοποιήσουν τα "παιδιά τους" δεν σταματάει μόνο σε αυτή τη χρονιά αλλά αναμένεται συνέχεια και το όνομα που συζητείται ολοένα και περισσότερο στο Ρέντη το τελευταίο διάστημα ως ο επόμενος για τον οποίο θα ανάψει το πράσινο φως ο Βασίλης Βούζας για την πρώτη ομάδα είναι ο Μάριος Βρουσάι.

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League Κ-20 με 19 γκολ σε 22 αγώνες, με τον 18χρονο άσο που αγωνίζεται και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης να δίνει μάλιστα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού όπου μιλάει για το παρόν και το μέλλον του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

-Έχεις φτάσει ήδη 19 γκολ στο Πρωτάθλημα. Πόσα ακόμη σκοπεύεις να πετύχεις;

"Τα γκολ δεν είναι μόνο δικά μου. Είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γι' αυτό. Δεν ξέρω πόσα θα βάλω. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε ακόμη 8 αγώνες και θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια για να πάρουμε το 3ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Κ-20. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και εγώ θα βάλω όσα γκολ χρειαστεί για να φτάσουμε στο στόχο μας".

-Ακολουθεί το Σάββατο (18/3, 12:00) το παιχνίδι με τον 2ο Παναθηναϊκό στο Κορωπί. Θα κρίνει το Πρωτάθλημα;

"Ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερο και στους Νέους. Είναι πίσω μας στη βαθμολογία και προσπαθεί να μας φτάσει. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες το οποίο όμως εμείς πρέπει να κερδίσουμε για να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας. Σίγουρα μαθηματικά δεν τελειώνει κάτι αλλά εάν κερδίσεις έχεις προβάδισμα".

-Πολλοί συμπαίκτες σου στην Κ-20, ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος, ο Νικολάου, ο Ρέτσος παίζουν στην πρώτη ομάδα. Τους ζηλεύεις με την καλή έννοια;

"Δεν ζηλεύω. Χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω αυτά τα παιδιά να είναι στην πρώτη ομάδα και να παίζουν. Το αξίζουν και το δείχνουν σε κάθε αγώνα. Ίσα ίσα θα πω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μένα να παλέψω και να καταφέρω να παίξω και εγώ στην πρώτη ομάδα. Είναι εκεί με την αξία τους και όλα τα παιδιά της Ακαδημίας τους καμαρώνουμε".

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο;

"Όλα τα όνειρα που κάνω έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω πολλά όνειρα. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή αύριο. Εντάξει αυτό που θέλω και ονειρεύομαι είναι να παίξω στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Γι' αυτό προπονούμαι και δουλεύω καθημερινά. Εάν αξίζω θέλω να παίξω με τους κορυφαίους. Όνειρο μου είναι να έχω και την υγεία μου και να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω φύγει από το σπίτι μου, μένω στους ξενώνες του Ρέντη, οι γονείς μου μένουν στο εξωτερικό, και μαζί με τα άλλα παιδιά της Ακαδημίας προσπαθούμε να πετύχουμε".

-Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση;

"Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό ήμουν δεκάρι. Ο τότε προπονητής μου ο κ. Βούζας με δοκίμασε ως εξτρέμ και κυρίως αριστερά. Δεν έχω πρόβλημα με τις θέσεις αρκεί να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό μου αρέσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK