Αυτός ο παίκτης έριξε διπλή... χυλόπιτα στην Ρεάλ

Κι όμως, υπάρχει ποδοσφαιριστής που "άνηκε" στην Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα έκανε νταμπλ (πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ) την περσινή περίοδο, ο οποίος είπε δυο φορές "όχι" σε πρόταση ανανέωσης. Ο χρόνος τον... δικαίωσε!

Real Madrid's James Rodriguez, second left, celebrates with teammates Danilo, left, Pepe, right, and Jese Rodriguez, second right, after scoring the opening goal against Eibar during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
James Rodriguez Danilo Pepe Jese Rodriguez Real AP IMAGES

Δέκα στρογγυλά χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ιούλιο του 2007 αποκτήθηκε από την Πόρτο και Ιούλιο του 2017 ανακοινώθηκε από την επόμενη ομάδα του. Τρία πρωταθλήματα, τρία Τσάμπιονς Λιγκ, δυο κύπελλα και αμέτρητες διακρίσεις.

Στα 34 του χρόνια είχε την ευκαιρία να παραμείνει μέλος της "βασίλισσας" όμως αρνήθηκε. Όχι μία, αλλά δυο φορές! Η πρώτη το καλοκαίρι του 2016, όταν και ζήτησε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως η Ρεάλ τον άφησε στο... περίμενε λόγω ηλικίας. Η δεύτερη το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τον Πέπε να παίρνει... εκδίκηση αφήνοντας εκείνος τους διοικούντες του συλλόγου στο... φλου.

Λίγους μήνες αργότερα και μετά την βαριά ήττα από την Τότεναμ με 3-1 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει και αναπολούν τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος νιώθοντας δικαιωμένος συνεχίζει τελικά στην Μπεσίκτας.

Μάλιστα με τους Τούρκους βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς η Μπεσίκτας είναι στην κορυφή του 7ου ομίλου με 10 πόντους και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τη δεύτερη πόρτο που έχει 6 πόντους!

Πως να μην έχει παράπονα μετά από όλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της διοίκησης για το γεγονός πως έφυγαν απαραίτητοι παίκτες το καλοκαίρι (βλ. Χάμες, Μοράτα, Πέπε);

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK