Με 6 εκατ. ευρώ το χρόνο "κλέβει" τη δουλειά του Γκατούζο

Παρότι η Μίλαν του επέκτεινε το συμβόλαιο μέχρι το 2021, η θέση του Τζενάρο Γκατούζο στην άκρη του πάγκου μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται κι ο λόγος έχει... ονοματεπώνυμο.

Με 6 εκατ. ευρώ το χρόνο "κλέβει" τη δουλειά του Γκατούζο
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν στις προπονητικές δυνατότητες του Τζενάρο Γκατούζο και ακόμη περισσότεροι εκείνοι που τον θεωρούσαν "τελειωμένο" απ' την Μίλαν πριν καν... αναλάβει τα ηνία της τον Νοέμβρη του 2017.

Ο "ρίνο' τους διέψευσε όλους. Οδήγησε την ομάδα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η διοίκηση τον επιβράβευσε ανανεώνοντας του το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Να όμως που εντελώς αναπάντεχα η θέση του στην άκρη του πάγκου θεωρείται επισφαλής.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι "ροσονέρι" έχουν προσεγγίσει τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος πρόσφατα είδε την πόρτα της εξόδου της Τσέλσι, αναφέροντας μάλιστα πως έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επίσημη πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ούτως ή άλλως ο 48χρονος τεχνικός θεωρείται πολύ πιο έμπειρος απ' τον Γκατούζο και κατά γενική ομολογία πιο safe επιλογή. Έχει κατακτήσει συνολικά στην καριέρα του 7 τρόπαια απ' τη στιγμή που ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει προσθέσει κάποια κούπα στην προσωπική του συλλογή.

Αυτός ουσιαστικά είναι και ο κύριος λόγος που οι διοικούντες της Μίλαν φέρονται να έχουν μπει σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την αλλαγή προπονητή. Το γεγονός δηλαδή ότι ο Κόντε διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK