Αυτός θα πάρει τη θεση του Φάμπρεγας στην Τσέλσι!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι έτοιμος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι και ο Αντόνιο Κόντε έχει ήδη βρει τον διάδοχό του για τον άξονα των Λονδρέζων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτός θα πάρει τη θεση του Φάμπρεγας στην Τσέλσι!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν βρίσκεται μέσα στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε και φαίνεται να μετράει... μήνες στην Τσέλσι (είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο, με πλήθος ομάδων να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον), με τους Λονδρέζους να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Αυτός θα πάρει τη θεση του Φάμπρεγας στην Τσέλσι!

Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ από Ιταλία και Αγγλία, ο "εκλεκτός" για να πάρει τη θέση του Ισπανού άσου είναι ο Μάρκο Βεράτι, με τον Κόντε να έχει επιλέξει τον συμπατριώτη του και να προσπαθεί να επωφεληθεί από το γεγονός πως οι σχέσεις του παίκτη με τον Ουνάι Έμερι και την διοίκηση της Παρί δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Η εκτίμηση του τεχνικού της Τσέλσι απέναντι στο άλλοτε παιδί-θαύμα της Πεσκάρα είναι απεριόριστη και μόνο οι τραυματισμοί είναι εκείνοι που στερήσει από τον διάδοχο του Πίρλο στην εθνική Ιταλίας να πάρει... σπίτι του τη φανέλα της "σκουάντρα ατζούρα", με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο να έχει χάσει έδαφος τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στη μάχη της απόκτησής του.

Αυτός θα πάρει τη θεση του Φάμπρεγας στην Τσέλσι!

Ο ίδιος μάλιστα ο ατζέντης του παίκτη, Ντονάτο Ντι Κάμπλι, δεν απέκλεισε δηλώσεις του προ ημερών το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βεράρι από το Παρίσι και σε μία τέτοια περίπτωση οι "μπλε" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην pole position.

News 24/7

24MEDIA NETWORK