Αυτοσυγκέντρωση

Αυτοσυγκέντρωση
Μπορεί οι πρώτες …μάχες όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗκαι Ολυμπιακό να δίνονται στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, όμως το συγκρότημα του Γιώργου Φοιρού είναι υποχρεωμένο να ξεχάσει τους εξωγηπεδικές αντεγκλήσεις και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τη συνάντηση με τους "ερυθρόλευκους".

Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει και ο Μακεδόνας τεχνικός με τα όσα είπε στους "μελανόλευκους" στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγεμα. Ο προπονητής των Κρητικών συμβούλεψε τους παίκτες του να αποβάλουν κάθε τι που έχουν στο μυαλό τους και να αφοσιωθούν πλήρως στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα τόνισε ότι, αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις προγραμματισμένες προπονήσεις λόγω καιρικών συνθηκών (το Ηράκλειο, όπως και η περισσότερη χώρα, ήταν σκεπασμένο με χιόνι), θα πρέπει αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος τις λίγες αυτές ημέρες που απομένουν για το σημαντικό παιχνίδι.

Εξάλλουηαναμέτρησηείναι ύψιστης σημασίας για τον ΟΦΗ, καθώς αν οι "μελανόλευκοι" πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, και σε συνδυασμό πάνταμε τα δύσκολα παιχνίδια που έχουν Ηρακλής καιΧαλκηδόνα, ξαναμπαίνουν έστω και προσωρινά στην διεκδίκηση της έκτης θέσης που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Για να συμβεί πάντως αυτό η απόδοση του ΟΦΗ στο υπόλοιπο 1/3 του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με αυτά που έχει δείξειμέχρι στιγμής η ομάδα.

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα της Δευτέρας ακολούθησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην των Κουτσουρέ και Χανιωτάκη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Πάντως ο αμυντικός μέσος αναμένεται να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι αφού την Τρίτη, το πολύ την Τετάρτη θα γυμνάζεται με τους συμπαίκτες τουσε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα εκτός αποστολής θα μείνει για ένα ακόμη αγώνα ο έμπειρος πορτιέρο, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK