Αυτούς τους διεθνείς του 2004 θα δει ο Βασιλειάδης

Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού έκλεισε ραντεβού με τα χρυσά παιδιά του 2004.

Αυτούς τους διεθνείς του 2004 θα δει ο Βασιλειάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Αλέξη Τσίπρα τα είπαν την ώρα του αγώνα κόντρα στη Βοσνία, στη σουίτα του Καραϊσκάκη. Με τον Γιώργο Βασιλειάδη θα συναντηθούν την Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του 2004 θα βρεθούν απόγευμα (19:00) στο γραφείο του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού και θα συζητήσουν μαζί του για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα τόσα προβλήματα που το ταλανίζουν.

Σίγουροι προς το παρόν θεωρούνται οι Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Τσιάρτας και Γιώργος Καραγκούνης, θα είναι όμως κι άλλοι.

Το ραντεβού αυτή ίσως έχει και σχέση με την πρόθεση παικτών από τη χρυσή εθνική να παρέμβουν σ' ένα χώρο, χωρίς να εμπλακούν σε διοικητικά ή εκλογικές διαδικασίες. Ούτως ή άλλως οι διεθνείς είχαν προαναγγείλει ότι θα κάνουν κινήσεις.

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού με δήλωση του στο περιθώριο των δημοσιογραφικών βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ζήτησε να υπάρξει συνεργασία με τους δημοσιογράφους. " Πρέπει να βρούμε μαζί τη χρυσή τομή ώστε αυτή η μαυρίλα που έχει πέσει πάνω μας να φύγει και να αφήσουμε τα διαμάντια να λάμψουν. Βασίζομαι στη συνεργασία με τους αθλητικούς συντάκτες για ένα καλύτερο αύριο στον ελληνικό αθλητισμό", είπε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK