Αζάρ: Ο Βέλγος αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στους λόγους της πρόωρης αποχώρησης και άφησε ένα "παραθυράκι"

Για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μίλησε για άλλη μία φορά ο Εντέν Αζάρ λέγοντας πως πλέον απολαμβάνει τη ζωή του εκτός γηπέδου αλλά δεν ξέρει πως θα νιώθει στο άμεσο μέλλον.

Real Madrid's Eden Hazard walks along the pitch during the Champions League group D soccer match between Real Madrid and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, Dec. 7, 2021. Real Madrid won 2-0. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Το παρών στην απονομή της Χρυσής Μπάλας έδωσε ο Εντέν Αζάρ και όπως είναι φυσιολογικό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για την πρόσφατη απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Βέλγος σταρ για άλλη μία φορά τόνισε πως πλέον κάνει πράγματα που στο παρελθόν του έλειπαν, όπως το να περάσει χρόνο με τα παιδιά και την υπόλοιπη οικογένειά του και πως αυτή τη στιγμή δεν του λείπει το ποδόσφαιρο αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

"...Διασκεδάζω την ζωή μου, την οικογένεια και τα παιδιά μου. Κάνω πράγματα που δεν έκανα πριν αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Έχω μία ιδανική ζωή. Δεν μου λείπει να παίζω ποδόσφαιρο αλλά ας δούμε τι θα λέω σε λίγους μήνες..."

Θυμίζουμε πως ο Αζάρ αποχώρησε από την ενεργό δράση λίγους μήνες μετά από την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, απορρίπτοντας αρκετές προτάσεις από ομάδες του MLS, της Σαουδικής Αραβίας αλλά και της χώρας του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε στο νήμα τον κολλητό του αλλά αυτός του έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα

Ζιρού: Η Μίλαν θέλει να κρατήσει τον Γάλλο αλλά έχει δύο ισχυρούς αντιπάλους

Μέσι: Μαγικός Λίο! Τα αποθεωτικά του σχόλια για τα δύο μεγάλα αστέρια του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου