ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγεβιτς: “Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια υπάρχει μεγάλο κίνητρο”

Το εγκώμιο της ΜΠΑΤΕ έπλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη ενόψει του αγώνα της Πέμπτης για το Europa League. Ο Σέρβος προπονητής άφησε να εννοηθεί πως βολεύεται και με την ισοπαλία, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Μπάγεβιτς: “Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια υπάρχει μεγάλο κίνητρο”
Αρχικά, ο τεχνικός της Ενωσης μίλησε για το ενδεχόμενο να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές: ”
Σκέφτομαι να κάνω αλλαγές στην ενδεκάδα , αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Είναι αλήθεια πως έχουμε μερικούς παίκτες που είναι κουρασμένοι κι άλλους που έχουν προβλήματα”, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση:
“Εχουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι που είναι δυνατός ο αντίπαλος, που έχει κάποιες αδυναμίες. Και ο αντίπαλος από την πλευρά του. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε τους τομείς που εμείς είμαστε πιο δυνατοί”.

Για να προσθέσει: “Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι διαφορετικά, με μεγάλο κίνητρο. Εχουμε πρόβλημα με μερικούς παίκτες σε κάποιες γραμμές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτοσυγκέντρωσης. Χάσαμε δύο ματς που δεν περιμέναμε, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και το τρίτο με την Ξάνθη. Φυσιολογικά μετά απ’ αυτά, ήμασταν κάτω. Πιστεύω, πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι”.

Αναφερόμενος στο ιδανικό αποτέλεσμα, δεν άφησε εκτός την ισοπαλία: “Αν έρθει 0-0 δεν θα το αρνηθώ. Η ΜΠΑΤΕ είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Στα παιχνίδια που έχω δει εγώ έχει παρουσιαστεί πολύ γρήγορη. Η μισή ομάδα της παίζει στην Εθνική Λευκορωσίας”.

Τέλος, σε ερώτηση για τις εξελίξεις στα διοικητικά, ο Ντούσκο απέφυγε να απαντήσει: “Δεν μου αρέσει να συζητάω πριν το παιχνίδι τέτοιο θέμα. Ας γίνει πρώτα και μετά θα δούμε”.

Τους παίκτες εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Παντελής Καφές, ο οποίος δήλωσε: “Είδαμε την ΜΠΑΤΕ, είναι μία ομάδα με καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό. Αυτό που χαλάει την εικόνα μας κάποιες στιγμές, είναι πως έχουμε κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να βρω συγκεκριμένο λόγο. Μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση κάποιες στιγμές και αυτό το πληρώνουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK