Μπάλακ: “Νωρίς για ανανέωση του συμβολαίου”
Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με την Τσέλσι εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι ο Μίκαελ Μπάλακ δε βιάζεται να προχωρήσει σε συζητήσεις για την ανανέωση του.
Ο 31χρονος διεθνής Γερμανός, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του μετά από μια γεμάτη σεζόν αποκορύφωμα της οποίας ήταν ο χαμένος τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Βιέννη, κλήθηκε από τη διοίκηση των “μπλε” να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του με τον ίδιο να απαντάει με δηλώσεις του στη Bild πως:
“Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2009 και δεν υπάρχει λόγος να ανανεωθεί από τώρα. Δεν χρειάζεται βιασύνη, θα περιμένουμε μέχρι τότε και θα δούμε τι θα γίνει”.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε επίσης και στους λόγους που πριν από δύο χρόνια πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στην ομάδα του Λονδίνου.
“Ακόμα και χωρίς νέες μεταγραφές η Τσέλσι έχει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία είναι ικανή να κερδίσει τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League την επόμενη περίοδο. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι στη Τσέλσι. Αγωνίζομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με μια από τις δυνατότερες ομάδες” τόνισε σχετικά ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.