Η Μπάγερν έβγαλε ανακοίνωση για τη γυναίκα του Μίλερ και τα social media νίκησαν

Το δημόσιο... ξεκατίνιασμα μιας ομάδας με τη σύζυγο ενός ποδοσφαιριστή θα μπορούσε να είναι ελληνικό φαινόμενο. Όμως το έκανε η Μπάγερν με τη σύζυγο του Τόμας Μίλερ και ο κόσμος γύρισε ανάποδα.

Η Μπάγερν έβγαλε ανακοίνωση για τη γυναίκα του Μίλερ και τα social media νίκησαν
ALEXANDRA BEIER/POOL VIA AP

Αν χαρακτηρίζει κάτι την Μπάγερν Μονάχου είναι η αλαζονεία της κορυφής. Δικαίως, όταν συνιστά μονοπώλιο στο γερμανικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο για τους 6 σερί τίτλους, αλλά για την ανωτερότητα σε όλους τους τομείς.

Ένα από αυτά είναι τα social media. Το 2017-2018 αναδείχθηκε επικεφαλής και στο πρωτάθλημα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σε έρευνα του Ινστιτούτου του Ισμάνινγκερ για τη Διοίκηση Ποδοσφαίρου, που έλαβε υπόψιν διάφορες παραμέτρους που έχουν να κάνουν με τις επίσημες σελίδες facebook των ομάδων της Bundesliga.

Η Μπάγερν έβγαλε ανακοίνωση για τη γυναίκα του Μίλερ και τα social media νίκησαν

Αυτό πιστοποιεί την κορυφή, αλλά όχι την αλαζονεία. Η αλαζονεία, για παράδειγμα, έγκειται σε όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, με τις δηλώσεις του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και του Ούλι Χένες περί κριτικής δημοσιογράφων εις βάρος του συλλόγου, τις οποίες δεν θα ανέχονταν. Ή στις δηλώσεις εναντίον του Χουάν Μπερνάτ. 'Όταν παίξαμε στη Σεβίλλη ήταν ο μόνος λόγος που ήμασταν τόσο κοντά στον αποκλεισμό. Την ίδια μέρα αποφασίσαμε να τον πουλήσουμε για το σκατένιο παιχνίδι του', είχε εκστομίσει ο Χένες.

Ως αλαζονεία θα μπορούσε να μεταφραστεί και το γεγονός ότι οι Βαυαροί αρνούνται να ανοίξουν τα ταμεία τους για μεταγραφές σε μία εποχή που ακόμα και μικρομεσαίοι σύλλογοι έχουν μεγαλύτερα ρεκόρ από εκείνους. Η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Μπάγερν είναι ο Κορεντέν Τολισό, τον οποίο απέκτησαν το καλοκαίρι του 2017 για 41.500.000 ευρώ από τη Λιόν. Πριν από τον Γάλλο μέσο, το ρεκόρ κατείχε ο Χάβι Μαρτίνεθ με 40.000.000 ευρώ από το 2012.

Ακόμα και οι εκκλήσεις του κορυφαίου παίκτη τους τα τελευταία χρόνια, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τη μορφή τελεσιγράφου, ώστε να δαπανήσουν πάνω από 40.000.000 ευρώ για να πάρουν παίκτες, δεν έχουν πιάσει τόπο. Οι πρωταθλητές Γερμανίας προτιμούν να χάσουν τον Πολωνό επιθετικό, παρά να παραβούν τις αρχές τους.

Μέχρι που ήρθαν τα social media και τους ισοπέδωσαν. Ένας λογαριασμός instagram ήταν αρκετός για να τους αναγκάσει να κάνουν κάτι αδιανόητο, κάτι με το οποίο δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθεί ο οργανισμός στο παρελθόν. Όμως βρισκόμαστε στο 2018 και ήρθε η ώρα να εκσυγχρονίσει τις πεποιθήσεις του και ο κορυφαίος γερμανικός σύλλογος.

Η Λίζα Τρέντε είναι η σύζυγος του υπαρχηγού της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ. Επίσης, είναι δυσαρεστημένη όσο και ο σύζυγός της με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην ενδεκάδα της ομάδας. Ο 29χρονος διεθνής Γερμανός επιθετικός έχει 9 συμμετοχές στη Bundesliga, οι 2 ως αλλαγή και 3 συμμετοχές στο Champions League, αλλά μόλις μία ως βασικός. Συνολικά έχει βγάλει 90λεπτο μόλις 5 φορές σε αυτές τις δύο διοργανώσεις, κάτι που δεν συνάδει με το επίπεδό του.

Η Μπάγερν έβγαλε ανακοίνωση για τη γυναίκα του Μίλερ και τα social media νίκησαν

'Χρειάστηκε 70 λεπτά μέχρι εκείνος να καταλάβει το προφανές', έγραψε στο instagram της η σύζυγος του Μίλερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπάγερν με τη Φράιμπουργκ στο Μόναχο. Το παιχνίδι ήταν στο 0-0 μέχρι εκείνο το σημείο και ο Μίλερ πήρε τη θέση του Χάμες Ροντρίγκες για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν κατάφερε και πολλά τελικά, αφού η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1.

Η σπόντα της γυναίκας του Μίλερ αφορούσε τον άνθρωπο... κινούμενο στόχο κριτικής στους Βαυαρούς, τον προπονητή Νίκο Κόβατς. Αν και οι διοικούντες τον σύλλογο τον στήριξαν σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου που προσέβαλαν τους δημοσιογράφους, ο Κροάτης τεχνικός δεν διάγει τις καλύτερες μέρες.

Μία ημέρα μετά, ήρθε νέα στήριξη από τον σύλλογο, εν μέσω ανακοίνωσης. Μια ανακοίνωση που αφορά στη... Λίζα Μίλερ και το ποστάρισμά της στο instagram!

Η Μπάγερν έβγαλε ανακοίνωση για τη γυναίκα του Μίλερ και τα social media νίκησαν

"Η Λίζα Μίλερ, σύζυγος του Τόμας Μίλερ, έγραψε στο Instagram για τον προπονητή, Νίκο Κόβατς για την επιλογή του να βάλει τον Τόμας Μίλερ στο 71' της αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ. Η Λίζα ζήτησε συγγνώμη κι ο Κόβατς την αποδέχθηκε", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Μπάγερν Μονάχου, ο σύλλογος που δεν λογοδοτεί σε κανέναν και που αψηφά τους πάντες, εντός κι εκτός συνόρων, ασχολήθηκε με ένα ποστάρισμα στο instagram και έβγαλε ανακοίνωση, στην προσπάθειά της να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του Κόβατς. O tempora o mores!

Photo credits: Alexandra Beier/pool via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK