Μπερλουσκόνι: “Σκυλάκι της γυναίκας του ο Σεφτσένκο”
Εχουν περάσει περίπου 7 μήνες από τότε που ο Αντρέι Σεφτσένκο "μετακόμισε" από τη Μίλαν στην Τσέλσι και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρέμενε σιωπηλός. Ο πρόεδρος των "ροσονέρι" απέφευγε να σχολιάσει την απόφαση του Ουκρανού επιθετικού, ωστόσο έφτασε η ώρα να "σπάσει" τη σιωπή του και να αναφερθεί στο θέμα, με όχι και τόσο κομψό τρόπο.
Ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων δεν δίστασε να χαρακτηρίσει “σκυλάκι” τον Σεφτσένκο, στο πλαίσιο γιορτής που διοργάνωσε η Μίλαν ενόψει των Χριστουγέννων, τονίζοντας πως είναι υποχείριο της γυναίκας του!
“Ενας αληθινός Μιλανέζος και ένας αληθινός άνδρας δεν θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο” , δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Μίλαν για να συμπληρώσει: “Ο Σεφτσένκο είναι ένα κουταβάκι. Στο σπίτι μου, εγώ είμαι εκείνος που αποφασίζει. Αντίθετα, ο Σεφτσένκο μόλις τον καλεί η γυναίκα του στην άκρη του κρεβατιού, πηγαίνει σαν μικρό σκυλί!”
Παράλληλα, ο Μπερλουσκόνι δεν… ξέχασε και την “αιώνια” αντίπαλο Ιντερ και το γεγονός ότι προηγείται στη βαθμολογία: “Ε, μετά από 12 χρόνια ας πάρει ένα πρωτάθλημα. Να είστε σίγουροι πως κι εμείς σε 12 χρόνια θα έχουμε επιστρέψει στις επιτυχίες”.
Τέλος, ο πρόεδρος της Μίλαν έπλεξε το εγκώμιο του Κακά, χαρακτηρίζοντάς τον σύμβολο της ομάδας, κάτι πάντως που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ το ερχόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια και ο Βραζιλιάνος “μετακομίσει” προς Ισπανία μεριά. Πάρτε παράδειγμα τον Αντρέι Σεφτσένκο και τα όσα τον “στόλισε”.