Bιγιαρεάλ-Μαν.Γιουνάιτεντ 0-0

Bιγιαρεάλ-Μαν.Γιουνάιτεντ 0-0
Το ντεμπούτο της Βιγιαρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στερήθηκε της μεγάλης συγκίνησης του ποδοσφαίρου (γκολ). Οι Αγγλοι πήραν το 0-0 στο «Μαδριγκάλ» άλλα έχασαν τον Γουέιν Ρόυνεί ο οποίος αποβλήθηκε γιαδιαμαρτυρία στο διαιτητή.

H Γιουνάιτεντ πιο έμπειρη άλλα και πιο ποιοτική, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βιέρα. Παρά την πίεση όμως οι παίκτες του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ και να φέρουν σε δύσκολη θέση τους Λεβαντίνους. Εκτός των άλλων ο Φέργκιουσον υποχρεώθηκε πολύ νωρίς να κάνει την πρώτη του αλλαγή. Ο Χάιντσε τραυματίστηκε και άφησε τη θέση στο Ρίτσαρσον στο 33’.

Oι Αγγλοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη μέχρι που έχασαν με αποβολή τον Ρούνεϊ. Ο νεαρός φορ υπέπεσε σε φάουλ, παρατηρήθηκεμε κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια ειρωνεύτηκε το διατητή με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Η είσοδος στο παιχνίδι του Φιγκερόα έκανε πιο επιθετική τη Βιγιαρέάλ η οποία όμως απέτυχε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.


Βιγιαρεάλ: Βιέρα, Κρόμκαμπ, Ροντρίγκεζ, Αλβάρεζ, Αρουαμπαρένα, Εκτορ (70’ Ρότζερ), Χοσίκο (45’ Τακινάρντι), Σένα, Σορίν Φορλάν, Γκουάιρε (66’ Φιγκερόα)

Mαν.Γιουνάιτεντ: Φαν ντε Σάαρ, Ο Σέι, Φέρντιναντ, Σιλβέστρ, Χάιντσε (33’ Ρίτσαρσον), Φλέτσερ, Σκόουλς, Σμιθ, Ρονάλντο (78’ Γκικς), Φαν Νιστελρόι (78’ Παρκ), Ρούνεϊ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK